Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Semnături pentru referendumurile de demitere a Gabrielei Firea şi a primarilor de sector | LEACURI DIN NATURĂ: Salvia, planta care aduce nemurirea | Vine pârjolul. Ne paşte cea mai mare secetă | Canabisul ar putea inversa procesul de îmbătrânire | Războiul hibirid al lui Vladimir Putin vizează România

Noi reguli în piaţa asigurărilor de viaţă

Scris de : Oana RADU     2011-09-25 14:10

Conform noilor reglementări ale CSA – Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, persoanele care intenţionează să contracteze o asigurare de viaţă vor primi de acum înainte mai multe informaţii de la asigurator sau brokerul care o intermediază. Motivul introducerii acestor noi prevederi îl constituie faptul că, deseori, clienţii nu înţeleg ce reprezintă o asigurare de viaţă şi ce le oferă acest produs.  

Noi reguli în piaţa asigurărilor de viaţă economic În acest context, APPA – Asociaţia Pentru Promovarea Asigurărilor, demarează, luni, Campania naţională de educare şi informare „O viaţă asigurată”. „Obiectivul campaniei noastre este acela de a explica publicului larg rolul şi funcţionarea unei poliţe de asigurare de viaţă, principalele tipuri de asigurări oferite de către companiile de profil din România şi criteriile în baza cărora se recomandă alegerea unei anumite poliţe de asigurare”, a declarat Alexandru CIUNCAN, Secretar General al APPA.
 

Campania se derulează între 26 septembrie şi 2 octombrie şi va avea la bază distribuţia de broşuri informative gratuite în Bucureşti şi în marile oraşe ale ţării. Materialele informative vor ajunge la publicul larg atât prin intermediul promoterilor aflaţi în cele mai tranzitate intersecţii. De asemenea, broşurile campaniei vor fi distribuite şi în marile complexe comerciale din întreaga ţară.
Alte stiri din: Economic Afisari - 99
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii