Acasa BusinessEconomic Update – Pilot Tarom, in incapacitate fizica. Un zbor Londra-Bucuresti, anulat

Update – Pilot Tarom, in incapacitate fizica. Un zbor Londra-Bucuresti, anulat

scris de L.M.
233 Afisari

TAROM îl va concedia pe pilotul cursei de miercuri Londra – Bucureşti, care nu a putut decola din cauza incapacităţii pilotului, care se pare că ar fi consumat băuturi alcoolice.

Un control de rutina a dus la anularea unui zbor TAROM Londra-Bucuresti. Pilotul roman a fost descoperit „in incapacitate fizica”, după un control al alcoolemiei.

Tarom

Pilot Tarom, in incapacitate fizica. Un zbor Londra-Bucuresti, anulat

Într-un comunicat, compania TAROM a anunţat că a anulat zborul RO394 Londra-Bucuresti de ieri, 6 februarie 2013, “din cauza faptului ca un membru al echipajului s-a aflat in incapacitate fizica de a opera zborul. Inaptitudinea medicala a fost depistata de autoritatile aeroportuare din Londra in urma unui control de rutina”.

“Inaptitudinea medicala a fost depistata de autoritatile aeroportuare din Londra in urma unui control de rutina. In prezent se desfasoara o investigatie pentru a stabili motivele pentru care pilotul s-a aflat in imposibilitatea de a efectua zborul. Din motive de siguranta, TAROM a decis anularea zborului de ieri, iar pasagerii cursei au beneficiat de asistenta conform Directivei Europene 261/2004 si au fost rerutati pe alte zboruri de ieri pentru a ajunge la destinatie”, sustine compania.

Pilotul a revenit in tara in cursul zilei de astazi si a fost suspendat din activitate pana la finalizarea investigatiei. Dupa primirea rezultatelor oficiale, TAROM va lua toate masurile care se vor impune, in conformitate cu toate reglementarile nationale si internationale in vigoare. Daca in urma investigatiei se stabileste ca pilotul a fost depistat pozitiv la un control al alcoolemiei, acesta va fi concediat imediat, in conformitate cu regulamentul de ordine interioara al companiei”, incheie TAROM..

6 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-02-2013 - 17:14

VAX-VAX , insu-si KAPITANU e beath ! Si crede ca el conduce NAVA AMIRAL !
Jalnick TABLOU !

digital 07-02-2013 - 19:38

O blondă este oprită în trafic de un poliţist.
– Permisul de conducere, vă rog!
– Vai, domnule poliţist, nu-l am la mine, ştiţi, bla bla bla…
– Talonul maşinii, vă rog!
– Vai, domnule poliţist, nu-l am la mine, ştiţi, bla bla bla…
– Cartea de identitate, vă rog!
– Vai, domnule poliţist, n-o am la mine, ştiţi, bla bla bla
La care poliţistul duce mâna la şliţ. Blonda, descumpănită:
– Ah, încă un alcooltest!!!…

Tom Cc 08-02-2013 - 08:43

TARE !

gabi 09-02-2013 - 19:30

“Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, se declara multumit de proaspatul director al CFR Calatori, Valentin Dorobantu, pe care il considera “smart” si despre care sustine ca nu il cunostea pana sa il numeasca in functie, scrie gandul.info.

“L-am schimbat pe directorul de la CFR Calatori si acesta care e acum mi se pare smart (inteligent engl n.n.), asa. Prima oara l-am vazut acum doua saptamani, dar mie mi se pare OK”, a declarat miercuri Relu Fenechiu.

Cand te uiti la DOROBANTU VALENTIN vezi orice numai un om inteligent nu pare.

“Am intrebat si eu care sunt directorii din companie (CFR Calatori n.n.). Am vazut vreo doi. Acesta mi s-a parut destept si l-am pus. Tu cum ai pune un director?”, a intrebat retoric Fenechiu.”
Il credeti pe ministru dragi CFR-isti ? Auzi tupeu, i s-a parut destept ! Asta inseamna ca pe noi toti ne crede prosti !

Una dintre primele decizii ale noului director al CFR Calatori,”inteligentul” Valentin Dorobantu, a fost sa taie o zi pe luna din programul angajatilor CFR Calatori, timp de cinci luni, cu diminuarea corespunzatoare a salariului. Motivul invocat a fost situatia dificila a CFR Calatori. Ministrul Transporturilor a explicat pentru gandul ca decizia va fi aplicata incepand cu 1 februarie.

SA VEDETI DRAGI CFR-ISTI CAT O SA PLATESCA FENECHIU PENTRU “ABUZURILE GROSOLANE” PE CARE LE FACE DIRECTORUL “SMART” VALENTIN DOROBANTU, CAT DE CURAND ! foarte curand…

digital 11-02-2013 - 12:33

Frustrat esti frate, in articol se vorbeste de TAROM si tu ai fixuri cu CFR ul tau. Multi bolnavi in tara asta.

digital 11-02-2013 - 14:27

așa este deicsene,mai bolnavi ca tine,nici că întâlnești în țara asta!
ce mai face rozica,tot scrofiță?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult