Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Schimbare la şefia Transgaz. Petru Ioan Văduva noul director general

Scris de : B.L.     2013-06-05 09:37

Ioan Rusu a fost eliberat din funcţia de director general al Societăţii Naţionale de Transport al Gazelor Naturale Transgaz Mediaş, în locul său fiind numit Petru Ioan Văduva.

Schimbare la şefia Transgaz. Petru Ioan Văduva noul director general (foto:finantistii.ro)

Schimbarea directorului general al Transgaz a fost stabilită marţi, 4 iunie printr-o Hotărâre a Consiliului de Administraţie, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti. În 8 aprilie 2013, CEO-ul Tiriac Holdings, Petru Vaduva, avocatul Radu Cernov, un director din OPSPI, Mihaela Preda, si un actual membru al Consiliului de Administratie al Transgaz, Ion Sterian, au fost alesi in Consiliu de catre Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI).

Pe 27 martie, Guvernul a aprobat OUG prin care Transelectrica şi Transgaz trec în subordinea Ministerului Finanţelor Publice din cea a Ministerului Economiei. Astfel, conducerile companiilor Transgaz şi Romgaz se vor muta la Bucureşti pentru a se putea implica mai uşor în proiectele viitoare, fără să existe o modificare din punct de vedere al contribuţiei companiilor la economia locală.
Alte stiri din: Economic Afisari - 590
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante