Acasa BusinessFinante-Banci Cine e noul președinte al Asociației Analiștilor Financiar-Bancari

Cine e noul președinte al Asociației Analiștilor Financiar-Bancari

scris de C.S.
87 Afisari

Radu Crăciun, economist șef la BCR, este noul președinte al Asociației Analiștilor Financiar-Bancari din România. Radu Crăciun îl înlocuiește pe Adrian Codirlașu de la UniCredit Țiriac Bank, care rămâne membru în conducerea Asociației în urma desființării pozițiilor de vicepreședinte.

Radu Crăciun, economist șef la BCR. (foto: agerpres)

Ionuț Dumitru, economistul șef al Raiffeisen Bank, și Eugen Sinca, analist șef la BCR și-au menținut pozițiile de membri, iar Iancu Guda, director de colectare creanțe la Coface România, a obținut un post de membru în noul Consiliu Director. În același timp, analiștii economici Adrian Mitroi și Rozalia Pal au fost înlocuiți.

‘Îmi doresc ca AAFBR să devină o asociație cu o reprezentare mult mai largă în rândul tuturor profesioniștilor din zona financiară din România. În felul acesta, experiența profesională diversificată a membrilor săi va face din asociație, într-o și mai mare măsură, un for care să permită dezbateri, schimburi de opinii și de experiență pe probleme economice sau financiare de actualitate’, a declarat noul președinte al AAFBR, Radu Crăciun.

Obiectivele noului Consiliu Director al AAFBR sunt poziționarea ca organizație profesională de top în domeniul financiar-bancar, continuarea proiectelor educaționale, inclusiv cele legate de obținerea certificărilor CEFA și CIIA, creșterea numărului de membri, îmbunătățirea comunicării interne și externe și extinderea sferei activităților AAFBR spre zone care prezintă interes în creștere pe piețele financiare, se mai arată în comunicatul asociației.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult