Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Clienţii care au dat în judecată BCR mai mult au pierdut

Scris de :     2011-01-21 14:20

Tribunalul Muncipiului Bucureşti a decis joi plata cheltuielilor de judecată cerute de Banca Comercială Română (BCR) de către clienţii nemulţumiţi.

BCR si-a invins clientii nemultumitiÎn procesul de suspendare a plăţii ratelor pentru grupul al doilea al clienţilor nemultumiţi BCR, alcătuit din 88 de persoane, suma se ridică la 100.000 lei, informează Realitatea.net.

“Instanţa a hotărât să respingă cererea reclamanţilor (oamenilor din grup), admiţând plata cheltuielilor de judecată cerute de BCR, în sumă de 100.000 lei”, se arată în comunicatul transmis vineri de liderul grupului clienţilor nemulţumiţi ai băncii, Violeta Vasilioglu.

“Aceşti oameni au solicitat suspendarea plăţii ratelor la credite, până la soluţia definitivă şi irevocabilă a instanţei în procesul de fond, pentru că nu au bani să mai plătească (mulţi sunt bugetari care au suferit reduceri salariale). Decizia instanţei nu numai că a anulat cererea acestor oameni (aflaţi în imposibilitate de plată), dar, în plus, a mai adăugat un bir pe capul lor”, a spus Vasilioglu, care a adăugat că nu a primit încă motivarea scrisă a instanţei.
Alte stiri din: Finante-Banci Afisari - 85
Recomandarile Editorilor
Comentarii