Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline! | Creierul îţi poate dezvălui care îţi sunt prietenii | NASA a testat sistemul de energie nucleară pentru misiunea pe Marte | Wang Fuman, băiețelul cu părul de gheață | Ce își doresc românii în 2018

Pentru ce împrumută Primăria Mangalia peste 60 de milioane de lei

Scris de :     2017-09-26 23:26

Primăria Mangalia împrumută peste 60 de milioane de lei, pe o perioadă de 12-15 ani, anunţând că din aceşti bani vor fi modernizate peste 100 de străzi, Casa de Cultură şi cinematograful „Pescăruş”.

Consiliul Local Mangalia a aprobat, marţi, proiectul de hotărâre privind contractarea unei finanţări rambursabile pentru realizarea lucrărilor de modernizare a peste o sută de străzi din Mangalia, a Casei de Cultură şi cinematograful “Pescăruş”. “În acest sens, reprezentanţii Primăriei Mangalia au stabilit că, pentru realizarea investiţiei este necesar un împrumut de peste 60 milioane de lei, pe o perioada de 12-15 ani, astfel încât să nu existe nicio presiune asupra bugetului local”, anunţă Primăria Mangalia.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a spus că investiţia în infrastructură este primordială, dar că o stradă nu poate fi asfaltată din banii încasaţi din taxele şi impozitele plătite de locuitorii acelei străzi, fiind nevoie de surse externe de finanţare.
Alte stiri din: Finante-Banci Afisari - 45
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante