Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Unde trăieşte cea mai rapidă furnică din lume | Statele Unite au efectuat o operaţiune cibernetică secretă în Iran | Nobel 2019 - Cine este laureatul premiului pentru pace | Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator | Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice

UPDATE – Imagini apocaliptice. O tornadă a răsturant un autocar

Scris de :     2019-04-30 18:27

UPDATE – Un număr de 12 persoane au primit asistenţă medicală la locul producerii accidentului rutier de la Drajna, când un autobuz cu 39 de pasageri s-a răsturnat, iar patru dintre victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Slobozia, pentru investigaţii suplimentare, a informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Imagini apocaliptice în sudul ţării. Vorbim despre un fenomen meteo extrem în zona localităţii Drajna, din judeţul Călăraşi.

O tornadă impresionantă a fost filmată de mai mulţi şoferi în sudul țării. Oamenii s-au oprit pe marginea şoselei, neştiind practic ce să facă. Curenţii de aer se deplasează rapid, iar praful ridicat la sute de metri în aer e înspăimântător, scriu oamenii pe reţelele sociale.

Conform autorităților din Călărași un autocar a fost răsturnat de rafalele puternice de vânt și a fost activat codul rășu de intervenție. Un autocar în care se aflau 40 de persoane s-a răsturnat pe autostrada A2, în localitatea Brâncoveni, judeţul Călăraşi. Accidentul a avut loc în zona unde a avut loc o tornadă.


Sunt şase echipaje de la ISU Călăraşi care intervin la faţa locului. Echipajele de la descarcerare acordă primul ajutor victimelor.

Potrivit ISU Călăraşi, şapte persoane sunt rănite, dintre care una în stare gravă.

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că cei şapte răniţi sunt în curs de evaluare şi că numărul poate creşte. El a confirmat că autocarul a fost răsturnat de vântul foarte puternic.

Alte stiri din: Mediu-Energie Afisari - 440
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante