Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto) | Criza de pe piața muncii | Avertisment pentru toți românii care retrag bani de la bancomat

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi

Scris de :     2017-08-27 18:45

Temperaturile vor scădea în cea mai mare parte a ţării, mai accentuat insă in jumătatea de nord; astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 22…23 de grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi în jurul a 35 de grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei.

LUNI

ÎN ŢARĂ

La începutul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi locale în centru şi in nord-est. După orele pranzului, instabilitatea atmosferică se va accentua în zonele montane şi submontane, apoi şi în regiunile sudice şi sud-estice şi se va manifesta prin înnorări, averse, descărcări electrice şi izolat grindină. Pe arii restranse, cantităţile de apă vor depăsi 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificări, mai ales asociat ploilor. Minimele termice vor fi cuprinse între 8 si 18 grade, uşor mai ridicate pe litoral.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi în continuare călduroasă, deşi maxima termică va fi usor mai scăzută decat în zilele anterioare, respectiv 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai accentuate seara şi la începutul nopţii când vor fi averse, descărcări electrice şi posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 17…18 grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor continua să scadă în mare parte din ţară, cele maxime urmând a se încadra între 20 şi 28 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, temperaturi de altfel normale pentru sfârşitul lunii august. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales pe parcursul zilei în sudul, estul şi parţial în centrul ţării şi va ploua slab pe arii restranse la munte, în Moldova, Oltenia şi vestul Munteniei  şi izolat în Dobrogea şi sud-estul Transilvaniei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice. Spre sfârşitul nopţii, izolat se va forma ceaţă.
Alte stiri din: Mediu-Energie Afisari - 76
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante