Acasa Cultura-ReligieCultura Ana Ularu joacă într-un film al unui regizor premiat cu Oscar

Ana Ularu joacă într-un film al unui regizor premiat cu Oscar

scris de Laurentiu Banches
199 Afisari

Actriţa româncă Ana Ularu va juca în ultimul film al regizoarei Sussane Bier, care a obţinut anul trecut premiul Oscar pentru filmul “In a Better World”.

Ana Ularu va juca in "Serena" (foto:perfecte.ro)

Cea mai nouă producţie a câştigătoarei premiului Oscar pentru cel mai film într-o limbă străină, Sussane Bier, este o dramă plasată în timpul crizei economice interbelice, în statul american Carolina de Nord, numită “Serena”. Potrivt Mediafax, actorii principali în pelicula care va fi lansat în 2013 şi care se filmează zilele acestea la Praga sunt Bradley Cooper, cunoscut ăentru rolurile din “The Hangover” şi “Wedding Crashers” şi Jennifer Lawrence, cunoscută pentru rolul ei din “The Hunger Games” şi “X-men:First Class”.

În lungmetrajul “Serena”, actriţa româncă în vârstă de 26 de ani, o va interpreta pe Rachel Hermann, mama copilului lui George Pemberton (Bradley Cooper) şi femeia care credea că îi va fi aleasă, dar ajunge să fie ilegitimă şi ameninţată. Actriţa Ana Ularu, a primit anul trecut trofeul Boccalino – premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din „Periferic”, de Bogdan George Apetri, iar anul acesta a câştigat trofeul Shooting Stars la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, dar şi premiul Gopo pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal tot pentru “Periferic”.

Scenariul filmului “Serena” este o adaptare a romanului omonim scris de poetul şi romancierul american Ron Rash, inclus pe lista nominalizaţilor la premiul PEN/Faulkner din 2009.  Filmul „Serena” este o coproducţie 2929 Productions, o companie din Los Angeles care a produs şi finanţat filme ca „Good Night, And Good Luck”, al lui George Clooney, „What Just Happened”, cu Robert De Niro sau „The Burning Plain”, cu Charlize Theron şi Kim Basinger.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult