Acasa Cultura-ReligieCultura Concert caritabil pentru Şerban Ionescu, 21 mai, în Silver Church

Concert caritabil pentru Şerban Ionescu, 21 mai, în Silver Church

scris de Laurentiu Banches
389 Afisari

Concertul caritabil care va avea loc la iniţiativa lui Lucian Viziru, pe 21 mai, începe de la ora 20:00, în clubul The Silver Church din capitală.

Concert caritabil pentru Serban Ionescu (foto:tscarena.ro)

Printre artiştii care au răspuns prezenţi cauzei solistului Lucian Viziru, se numără Mihai Mărgineanu şi trupele Viţa de Vie, Vunk, Bere Gratis şi Dark Town. Biletul la concertul caritabil, care va fi 100% live, va costa 50 de lei, toţi banii strânşi din vânzarea acestora urmând să fie donaţi marelui actor Şerban Ionescu.

În vara anului 2011, actorul Şerban Ionescu a fost diagnosticat cu borelioză, după ce a fost muşcat de o căpuşă, starea lui medicală fiind destul de gravă. Borelioza este  o maladie care afecteaza sistemul muscular si cel neurologic. Tratamentul medicilor de la spitalul S.R.I. “Agappia Ionescu”, nu a  avut efectul scontat, aceştia fiind de părere că actorul ar avea şanse reale să se facă bine în Viena, unde au fost mai tratate mai multe astfel de cazuri.

În acest moment orice sumă este binevenită întrucât tratamentul împotriva bolii lui Şerban Ionescu, conform spuselor acestuia, se ridică la zeci de mii de euro lunar. În ziua spectacolului vor fi puse în vânzare tricouri cu expresii celebre ale îndrăgitului actor şi vor fi amplasate urne speciale în care veţi putea face donaţii. Totodată, Pentru marele actor s-a creat un cont în care toti cei care doresc pot dona bani, iar pe data de 26 mai se va juca piesa “Dineu cu prosti”, în care actorul a interpretat un rol.

Cei care doresc să îl ajute pe actor pot dona bani în contul deschis pe numele acestuia:

Numar cont: RO 19RNCB0318050015460001

Titular: SERBAN IONESCU

Banca Comercială Română

2 comentarii

mihai 22-05-2012 - 08:04

contul 0900900370-„post telefonic deranjat temporar” in permanenta.

mihai 23-05-2012 - 15:04

Cum poti sa depui niste bani intr-un cont pentru Serban Ionescu, cont 0900900370 care este in permanenta deranjat. Se vrea ajutat acest mare actor ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult