Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Primul transplant de creier | Google Maps primeşte o interfaţă nouă | Un tablou de Leonardo da Vinci, vândut cu peste 450 milioane de dolari | Rusia influențează opinia publică răspândind știri false | Care sunt alimentele care combat insomnia

Cum a devenit faimos Eduard Khil

Scris de :     2017-09-04 08:19

Faimos în era sovietică, baritonul rus Eduard Khil a devenit cunoscut Vestului prin celebra interpretare a piesei Trololo. Fără versuri recognoscibile, melodia se bazează strict pe calitățile sale vocale, interpretul folosind doar vocalize.

Aniversarea de 83 de ani a lui Eduard Khil

Aniversarea de 83 de ani a lui Eduard Khil

Clipul video Trololo s-a bucurat de un success nemaipomenit pe Internet în 2010, strângând în prima lună de la publicare peste 3 milioane de vizionări. Melodia fusese gândită cu versuri, dar artistul a ales varianta vocalizelor în locul textului considerat prea slab. În urma aceste interpretări, Eduard Khil a fost poreclit Mr. Trololo sau Trololo Man.

Eduard Khil a avut o carieră impresionantă începută la Conservatorul din Leningrad, fiind distins cu numeroase premii și ordine rusești și sovietice. Câștigarea Festivalului Internațional al Tineretului din 1973 de la Berlin i-a permis plecarea într-un turneu mondial prin 80 de state. În anii “80 el putut călători în America și Europa, cântând printre altele și la cabaretul Rasputin din Paris în fața lui Mireille Mathieu și a fostului președinte francez François Mitterrand.

Eduard Khil. Google sărbătorește 83 de ani de la nașterea lui Eduard Khil cu un Doodle aparte. Născut în Rusia, la Smolensk, Eduard Khil a rămas celebru în istoria muzicii abia târziu. Eduard Khil. De asemenea, Eduard Khil a fost primul care a cântat “Where the Motherland Begins”, cântec interpretat și de Vladimir Putin la pian, în anul 20120, pe vremea când acesta era premier și participa la un eveniment caritabil.
Alte stiri din: Cultura Afisari - 73
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Cum va fi VREMEA în decembrie, ianuarie şi februarie 2018 Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante