Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto) | Criza de pe piața muncii | Avertisment pentru toți românii care retrag bani de la bancomat

Daniel Craig, din nou James Bond

Scris de :     2017-08-16 11:34

Actorul britanic Daniel Craig a confirmat în programul de televiziune ”The Late Show” că va interpreta din nou rolul agentului James Bond, în cel de-al 25-a film al acestei populare saga de spionaj, relatează EFE.

“Vei fi din nou James Bond?”, l-a întrebat marți seară prezentatorul Stephen Colbert, iar Craig a răspuns “da”.

Daniel Craig a confirmat astfel știrea publicată de ziarul New York Times, care în iulie a dezvăluit că actorul va intra din nou în pielea Agentului 007. Totuși, Craig a asigurat că viitorul film, care va fi cel de-al cincilea în care îl interpretează pe James Bond, va fi ultima sa participare la această celebră serie. Craig l-a interpretat pe Bond în ”Casino Royale” (2006), ”Quantum of Solace” (2008), ”Skyfall” (2012) și ”Spectre” (2015).

Spectre” a avut încasări de 880 milioane de dolari în întreaga lume, potrivit portalului de specialitate Box Office Mojo.  Zvonurile privind renunțarea lui Craig la acest personaj au fost frecvente în ultimul timp și au deschis calea unui posibil succesor, cu propuneri de actori precum Tom Hiddleston, Idris Elba sau Damian Lewis.

EON Productions și Metro-Goldwyn-Mayer, deținătorii drepturilor francizei James Bond, au dezvăluit în iulie într-un comunicat că viitorul film din această serie va fi lansat în cinematografele nord-americane la 8 noiembrie 2019.
Alte stiri din: Cultura Afisari - 46
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante