Acasa Cultura-ReligieCultura Familia Regala isi va petrece Craciunul la Savarsin

Familia Regala isi va petrece Craciunul la Savarsin

scris de M.A.
294 Afisari

Ca in fiecare an, Familia Regala a Romaniei va petrece sarbatorile de iarna la Castelul de la Savarsin, anunta Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai.

Familia Regala isi va petrece Craciunul la Savarsin

Familia Regala isi va petrece Craciunul la Savarsin (foto: Ioan Suciu/ Radio Romania Actualitati)

Cu prilejul Craciunului şi al Anului Nou, alaturi de Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana vor fi Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare, Principele Radu, Principesa Maria, Principele Nicolae si sora lui, Elisabeta Karina.

Sambata, 22 decembrie, la ora 14.30, Majestatile Lor si Altetele Lor Regale primesc grupul de colindatori ai scolii „Sigismund Toduta”. In aceeasi zi, de la ora 15, Regele va primi la Castelul Regal de la Savarsin colindatori ai Asociatiei “Amicii Regelui Mihai”, impreuna cu oficialitati din judetul Arad si din tara.

Duminica, 23 decembrie, de la ora 11, Regele, Principesa Mostenitoare, Principesa Maria si Principele Nicolae ofera daruri familiilor nevoiase din Savarsin. Ca in fiecare an, Familia Regala a pregatit 300 de pachete cu daruri. In aceeasi zi, de la ora 14, Regele confera titlul de „Furnizor al Casei Regale a Romaniei” mai multor companii. Ceremonia va fi urmata de un recital de colinde al Corului Catedralei Episcopale din Deva si al Ansamblul „Crai Nou”, condus de Nicolae Furdui-Iancu.

Luni, 24 decembrie, la ora 12, vor sosi la Castel Dubasii din Savarsin care, potrivit traditiei stramosesti, vor colinda Familia Regala dupa binecuvantarea preotului paroh. In aceeasi zi a Ajunului Craciunului, incepand cu ora 16, Familia Regala ofera angajatilor si angajatilor Castelului Regal si Ocolului Silvic Regal, precum si colaboratorilor de la SPP si din Savarsin, cadourile de Craciun.

Duminica, 25 decembrie, Familia Regala participa la Sfanta Liturghie la Biserica Ortodoxa din Savarsin. Toate aceste evenimente au un caracter public, iar accesul presei se poate face pe baza legitimatiei.

2 comentarii

CORIOLAN 18-12-2012 - 15:02

PARADOXUL ROMANIEI , EXISTENTA REGELUI MIHAI I SI NEFRUCTIFICAREA SANSEI REALE DE SCHIMBARE A ROMANIEI ,PENTRU CARE URMASII NOSTRII NE VOR TRAGE LA RASPUNDERE.

Cercul 18-12-2012 - 22:28

Paradoxul e existenta unei case regale intr-o republica, nu nefructificare unui Curechi de Hohentzolern intr-un rege.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult