Acasa Cultura-ReligieCultura Moldova: Independenţă – 20 de ani. Atac DDoS sau BAC 2012?

Moldova: Independenţă – 20 de ani. Atac DDoS sau BAC 2012?

scris de M.A.
258 Afisari

Căutare masivă pe Google. Mai multe site-uri româneşti de pe ambele maluri ale Prutului au fost invadate cu „cereri” de la cititori. Atac Denial of Service (DDoS) sau fraudă la BAC 2012? Site-ul Ziuaveche.ro este unul dintre ele.

Moldova: Independenţă - 20 de ani

Moldova: Independenţă - 20 de ani. Atac DDoS sau BAC 2012 istorie

După mai mulţi ani, în al doilea stat românesc, se dă din nou examen la BAC 2012, la Istorie. O astfel de explicaţie este oferită de Timpul.md. „Moldova la 20 de ani de independenţă, să fie acesta subiectul eseului de la examenul de istorie de la BAC-ul de mâine?”, scrie publicaţia menţionată.

„Întâmplător, ori ba, de dimineaţă site-ul TIMPUL este invadat de cititori care scotocesc pe motoarele de căutare informaţii despre „R Moldova la 20 de ani de independenţă eseu” (moldova independenta; independenta moldovei). În contextul în care mâine, 15 iunie, candidaţii la bacalaureat vor susţine examenul de profil, dintre care 12103 de candidaţi, de la profilul umanist, vor susţine examenul la istorie, ne întrebăm dacă nu cumva elevii presupun că acesta va fi subiectul la ultimul item de la examenul de mâine”, titrează ziarul Timpul, condus de Constantin Tănase.

„Se pare că nu doar absolvenţii de liceu „se inspiră” de pe internet la realizarea testelor de la examene, ci şi absolvenţii de gimnaziu. Astăzi elevii de gimnaziu au susţinut examenul de istorie, şi tot astăzi am constatat în orele dimineţii un flux mare de internauţi” care căutau despre R. Moldova la 20 de ani de independenţă, scrie Timpul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult