Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Schimbare majoră în noua Lege a Asociaţiilor de proprietari | Drone MQ-9 Reaper, la Baza aeriană Câmpia Turzii | Regimul alimentar în cazul gastritei | Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu

S-a prăbușit scena cu INNA la Istanbul (video)

Scris de :     2018-05-13 11:04

Inna a ajuns la spital după ce scena din Istanbul pe care cânta s-a prăbuşit, artista din România făcând publică o imagine în care apare cu picioarele bandajate. Cântăreaţa şi-a asigurat fanii că se simte bine.

Artista din România s-a rănit după ce scena pe care performa s-a prăbuşit, în timpul concertului din Istanbul.

Ulterior, Inna a postat un mesaj pe reţelele de socializare, prin care şi-a asigurat fanii că se simte bine şi că îşi va continua turneul în Turcia.

Scena s-a prăbuşit. Eu sunt bine. Îi mulţumesc lui Dumnezeu. Vă mulţumesc tuturor că aţi venit. Vă doresc iubire şi pace. Continuăm turneul în Turcia. Ne vedem la Ankara“, a scris Inna, pe o reţea de socializare.

Aflată la Istanbul unde a susținut un concert, scena pe care se afla s-a prăbușit. Imaginea a fost surprinsă de un cameraman amator aflat la concertul Innei din Turcia.

Imediat după prăbușirea scenei concertul s-a întrerupt și autoritățile au intervenit. Inna a declarat că ok, dar a fost transportată la spital pentru mai multe investigații. Momentan nu se cunoaște motivul prăbușirii scenei, cel mai probabil aceasta a cedat din cauza greutății artiștilor care în momentul prăbușirii săreau.

De la spital, Inna și-a anunțat fanii pe o rețea de socializare că este ok și că va continua turneul din Turcia.

Iată imaginile surprinse la concertul Innei și momentul în care scena pe care se afla artista româncă s-a prăbușit:
Alte stiri din: Cultura Afisari - 223
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante