Acasa Cultura-ReligieCultura Târgul de bijuterii contemporane Autor: 12-13 mai – Sala Dalles

Târgul de bijuterii contemporane Autor: 12-13 mai – Sala Dalles

scris de Laurentiu Banches
195 Afisari

Cea de-a VII-a ediţie a celui mai mare târg de bijuterii contemporane din România, se va desfăşura în ziele de sâmbătă şi duminică între orele 11 şi 20 la Sala Dalles din Bucureşti.

Afis Targul de bijuterii Autor

Târgul din acest an, la care se aşteaptă mai mult de 3000 de vizitatori, va aduce în premieră cele mai noi colecții de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri români.În acest moment Târgul de bijuterie contemporană Autor se află la cea de a şaptea ediţie şi în cel de al treilea an de existenţă.

Fondatorul platformei Autor, Dan Pierşinaru, a declarat conform Agerpres, că: Nu am crescut în trei ani câţi alţii în şapte şi nici nu ne-am propus acest lucru. Însă am crescut frumos şi firesc încercând mereu să fim mai buni şi mai pregătiţi de la o ediţie la alta”. Totodată, acesta susţine că bijuteria de autor este o formă de artă, însă ea are finalitate doar în momentul în care este purtată.

Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediție de primăvară (12-13 mai 2012) și o ediție de toamnă. Ediția trecută a avut loc pe 5 și 6 noiembrie 2011și a numărat peste 2500 de vizitatori. Prețul unui bilet de intrare la evenimentul de la Sala Dalles va fi de 10 lei.

1 comentariu

Dana 13-05-2012 - 23:01

Vazut, placut 🙂
Foarte frumoase lucrarile artistilor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult