Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Băsescu şi-a luat rămas bun de la Marele Rabin

Scris de :     2011-08-31 10:42

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit miercuri dimineaţă, la Palatul Cotroceni, pe Marele Rabin Menachem Hacohen în cadrul unei vizite de rămas bun la finalul mandatului de Mare Rabin al comunităţilor evreieşti din România, funcţie pe care acesta a deţinut-o începând cu anul 1997.

foto:Agerpres

“Un rabin este tot timpul la comandă”, i-a spus Traian Băsescu, în debutul întâlnirii, Marelui Rabin. Marele Rabin Menachem Hacohen a adăugat că a fost şi el pe mare, în calitate de capelan, dar a remarcat că “mult mai greu este să fii pe marea politicii”. “Avem o înţelegere mult mai corectă a realităţilor ca marinari”, a replicat şeful statului, potrivit Agerpres.

Cei doi şi-au amintit că s-au cunoscut într-o vizită la Auschwitz. Marele Rabin a spus că este posibil să revină în România în luna octombrie a acestui an. La primirea de la Palatul Cotroceni a participat, printre alţii, şi deputatul Aurel Vainer, preşedinte al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România.
Alte stiri din: Religie Afisari - 229
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Prognoza METEO. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante