Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Băsescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Preşedinţie. Cum comentaţi ?

Scris de :     2013-07-06 20:16

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că femeile umanizează politica, fiind un câştig pentru domeniu, el adăugând că se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Preşedinţia României.

“Femeile sunt un câştig în politică”, a spus Băsescu, la o dezbatere despre rolul femeilor. Potrivit preşedintelui, au atras mai mult presa femeile elegante, îngrijite, care arată bine şi care au şi pregătire. “Cele care au avut o meserie, au avut o facultate făcută, au înţeles lumea, viaţa, au reuşit. Acum depinde fiecare unde fixează ştacheta (…). În orice caz, eu cred că se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Preşedinţia României”, a declarat Băsescu.

Potrivit acestuia, deja apar femei care au o oarecare vechime în politică şi care sunt în primii 20 de oameni politici. “Eu aş fi bucuros să susţin o femeie la Preşedinţie sau la funcţia de prim-ministru”, a mai spus preşedintele.

Preşedintele a apreciat că Elena Udrea este “un pariu câştigat”, el spunând totodată că aceasta este “un politician la modă şi serios”, în timp ce despre Sulfina Barbu şi Anca Boagiu a spus că sunt politicieni serioşi.

“Udrea sigur a fost un pariu câştigat, pentru că a fost şi urmat pe urmă de foarte mulţi politicieni şi partide”, a spus Băsescu. El a dat exemplu de femei care au cariere în politică: “Sulfina Barbu, un politician serios, Anca Boagiu – un politician serios, Elena Udrea – un politician la modă şi serios, toate având perspectivă să crească”.

Traian Băsescu a apreciat că “femeile umanizează politica pe de o parte”, iar pe de altă parte “sunt mult mai cinstite şi mai loiale decât bărbaţii în politică”. Preşedintele a făcut această declaraţie la o dezbatere cu femei de afaceri.

Cum comentaţi declaraţia lui Traian Băsescu ?

Aţi vota o femeie care ar candida la funcţia de preşedinte al României ?

Care ar fi propunerea dumneavoastră pentru funcţia de preşedinte al României ?
Alte stiri din: Dezbateri Afisari - 640
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante