Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Este o crimă eliberarea carnetului de şofer contra şpagă?

Scris de :     2011-01-12 16:41

Cinci poliţişti bucureşteni sunt acuzaţi că au primit bani de la instructori auto pentru a elibera fraudulos permise de conducere.

Politisti bucuresteni au fost retinuti pentru aranjarea examenului autoÎn dosar mai sunt învinuiţi nouă instructori auto . Persoanele care doreau să aibă certitudinea că vor trece proba practică a examenului auto dădeau agenţilor de poliţie sume cuprinse între 200 şi 300 de euro, prin intermediul instructorilor lor.

În 2008, scandalul mafiei permiselor de la Piteşti a provocat pensionarea vestitului chestor Nicolae Berechet, iar printre „beneficiari” au fost nume celebre ca fotbaliştii dinamovişti Ropotan şi Moţi.Primarul sectorului 4 Piedone, care s-a lăcomit să-şi ia şi carnet de motociclist, cu toate că la sutele sale de kilograme era imposibil de imaginat că va putea încăleca vreodată o motocicletă darămite să o şi călărească pe şosea, a fost un alt caz notoriu din dosar. Uşor, uşor, scandalul a fost dat uitării, deşi se stabilise că cei 3500 de beneficiari ai „dărniciei” poliţiştilor argeşeni au lăsat în urma lor 27 de morţi şi 100 de răniţi.

Aţi da şpagă ca să obţineţi permisul de conducere?

Ce le-aţi face poliţiştilor corupţi?

Se mai putea repeta „cazul Piteşti” la Bucureşti şi în alte judeţe dacă poliţiştii din Argeş şi mituitorii lor înfundau puşcăriile?

Există mafia permiselor în toate judeţele?

Cum aţi proceda dacă un prieten sau o rudă a voastră ar fi accidentată de un şofer care a beneficiat contracost de clemenţa examinatorilor cu epoleţi?

Care ar fi soluţia ca nimeni să nu poată obţine carnetul de şofer contra şpagă?
Alte stiri din: Dezbateri Afisari - 98
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste