Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business? | Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO)

Idei trăznite. Spionii britanici vroiau să îl drogheze pe Hitler cu hormoni feminini

Scris de :     2011-08-15 17:26

Spionii britanici plănuiau să strecoare hormoni feminini în mâncarea lui Adolf Hilter, pentru a-l face pe dictator mai putin agresiv, susţine profesorul Brian Ford, de la Universitatea din Cardiff, care a descoperit acest complot.

Spionii britanicii vroiau să îl drogheze pe Hitler cu hormoni feminini

Hitler avea degustători de mâncare, deci nu avea sens să se pună otravă în mâncarea lui, pentru că aceştia ar fi devenit victime. Hormonii sexuali sunt însă altceva. Ei produc efecte doar dacă îi iei luni de zile, aşadar nimeni nu şi-ar fi dat seama că hormonii se află în mâncare“, spune profesorul Brian Ford, citat de The Daily Mail.
Planurile secrete ale Aliaţilor sunt subiectul cărţii “Arme Secrete: Tehnologie, ştiinţă şi cursa pentru câştigarea celui de-Al Doilea Război Mondial” (Secret Weapons: Technology, Science And The Race To Win World War II), scrisă de Brian Ford, profesor la Universitatea Cardiff. Cartea va fi lansată la sfârşitul lunii septembrie şi are la bază o serie de documente desecretizate în urmă cu puţin timp.

Cu toate acestea, profesorul Brian Ford susţine că Aliaţii aveau mai multe idei pentru a-l îndepărta pe Hitler de la putere. Printre ele se numără şi oprirea înaintării trupelor germane folosind lipici sau ascunderea unor bombe în conservele de fructe exportate în Germania. 

Naziştii aveau şi ei numeroase idei pentru a sabota trupele Aliaţilor. În cazul în care ar fi pierdut războiului, soldaţii germani ar fi lăsat în urmă alimente otrăvite, special pentru a fi găsite şi confiscate de inamici. În anul 1945, patru agenţi germani au fost arestaţi în nordul Franţei, descoperindu-se astfel invenţiile ingenioase gândite pentru a consolida “al Patrulea Reich”, în cazul unui eşec. Printre ele, ţigări care produceau migrene, în urma cărora spionii nazişti le ofereau victimelor “aspirină”, o substanţă otrăvitoare care îi omora în mai puţin de zece minute.
Alte stiri din: Dosare Ultrasecrete Afisari - 425
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante