Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business? | Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO)

Monitorizarea la locul de muncă şi cunoaşterea drepturilor

Scris de : Dollores BENEZIC     2011-11-02 10:01

Un sondaj făcut de o firmă producătoare de softuri pentru monitorizare sugerează că în timpul unei zile normale de lucru 20 la sută dintre angajaţi petrec 1-2 ore jucându-se pe computer.

* Un Eurobarometru din 2008, pe tema protecţiei datelor personale şi a gradului de informare în această chestiune printre cetăţenii UE, arată că:

–          Numai 28% dintre respondenţi ştiu că au o instituţie naţională care se ocupă cu protecţia datelor

–          Nivelul de încredere în angajatori este scăzut în Spania (34%), Cypru (47%), Letonia (44%), Lituania (39%) şi Grecia (37%), unde mai puţin de jumătate dintre respondenţi au spus că au încredere în modul în care un patron utilizează datele lor personale.

–          Cetăţenii austrieci şi germani sunt printre cei mai preocupaţi de modul în care datele lor personale sunt utilizate (86% procent de preocupaţi).

–          În Bulgaria, Olanda şi Finlanda numai o treime din respondenţi au spus că sunt preocupaţi în privinţa dreptului la viaţă privată (BG 34%, NL 32% şi LI 36%)

–          Aproape două treimi dintre toţi respondenţii spun că au încredere în bănci şi alte instituţii financiare (66%) şi în angajatori (63%) în privinţa gestionării datelor lor personale.

–          Majoritatea respondenţilor sunt de acord cu monitorizarea detaliilor de zbor ale pasagerilor (82%), a telefoanelor (72%), a internetului şi a cardurilor de credit (75% şi 69%) dacă asta serveşte la combaterea terorismului. 

* Urmând link-urile de mai jos puteţi vedea cum funcţionează softurile de monitorizare:

–          urmăriţi cum lucrează Spector 360 demonstration

–          urmăriţi programele Amplusnet: varianta neinvazivă şi varianta invazivă.
Alte stiri din: Dosare Ultrasecrete Afisari - 129
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante