Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Unde trăieşte cea mai rapidă furnică din lume | Statele Unite au efectuat o operaţiune cibernetică secretă în Iran | Nobel 2019 - Cine este laureatul premiului pentru pace | Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator | Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice

Jurnal de Sărindar – Anul II. O mână de goluri. Lenea şi rotula

Scris de :     2011-01-25 20:41

@ Am intrat în anul II de existenţă a ziuaveche.ro. După cum aţi aflat de la Fefe, ieri, de ziua noastră am sărbătorit prin muncă. Azi, în schimb… a curs şampania, masa a fost bogată, ba ne-am şi îndulcit cu două torturi de ciocolată cu gândul la un viitor mai bun.


ziuaveche.ro la 1 an

Ziuaveche.ro a împlinit un an!


@ A trecut să ne felicite şi Cristian Unteanu. Ne-a povestit ce mai e pe la Bruxelles.

@ Veşti la fel de bune vin şi pentru natalitatea din România. Ministrul Tabără ne anunţă că ţărişoara noastră poate hrăni 80 de milioane de locuitori. Există însă o singură problemă… lenea!

@ Standardele BBC de la Realitatea TV au omorât-o pe Liana Dumitrescu, deputat în parlamentul României din partea minorităţilor. Ea a suferit o intervenţie neurochirurgicală, la spitalul Elias şi se află în stare gravă.

@ Băsescu-CSM 5-0. “O mână de goluri” cum ar zice fraţii noştri latini, spaniolii. Deontologii dau vina pe arbitri, adicătelea judecătorii de la Curtea Constituţională, că au tras pentru Cotroceni.

@ Tichie de mărgăritar mai trebuia pe campania electorală mioritică. Autoritatea Electorală Permanentă (?!) propune ca viitorii aleşi să umble cu sacoşa pe la alegători nu o lună, ci trei!

@ Sorin Ovidiu Vîntu şi-ar duce rotula la plimbare undeva unde nu se vorbeşte româneşte. Însă nişte procurori de bine îl caută. Cum unde îl caută? La rotulă!

@ Deşi e trecut la categoria “Economic”, foiletonul Buyology al lui Adi ar trebui trecut la ”Ştiinţă”. Voi ce ziceţi?

ziuaveche.ro la 1 an torturi@ La final, spre delectare, o fotografie cu Ariciul şi Gărgăriţa, torturile noastre de ciocolată 🙂
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 34
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Prognoza METEO. Când se răceşte vremea şi apar ploile Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante