Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar – Cine e mai priceput la sex, B.C.R. sau Mihaela? Pasajul Băsescu în vremea crizei lui Traian. Fotodocument ZIUA, pag. 1 de acum şase ani (se dedică lui SOV)

Scris de :     2010-12-15 12:32

@ Traian Băsescu a luat ieri la rând redacţiile. După RRA, a trecut la Hotnews. La noi n-a ajuns. Uşile Palatului Universul rămân în continuare larg deschise, deşi intră un ger de afară de îngheaţă internetul. Îl aşteptăm, de mânuţă, cu Crin şi Victor Nu mâncăm pe nimeni, mă pun chezaş. Poate doar ei între ei…

@ La Hotnews, preşedintele şi-a luat amploare, zicând că pasajul Basarab ar trebui să-i poarte numele. Deci, Pasajul Băsescu finalizat în vremea crizei lui Traian. Aşa să-i rămână numele!

@ C-aşa e unii, cică-s deştepţi…iau energie pentru noi toţi… Şi le cântă U2 la ureche. În deschidere o fi concertat Shakira…La banii lui…am auzit că o să-şi ia o gaură uite-asa de mare…

@ Uitându-ne la imaginile din Grecia, mai că ne-am pupat între noi, felicitându-ne că avem nişte sindicalişti de omenie. Nişte caschete aruncate peste gard, oarece vorbe de ocară pe adresa lui Boc şi Băsescu, un dans al pinguinului şi înapoi la domiciliu…Că criza e lungă…

@ Săru’ mânuşiţele doamna cancelar…Dar dacă noi nu şi nu, tot ne treceţi strada? Şi dumneavoastră aveţi boală pe Vîntu şi Voiculescu?

@ Eu, acu, chiar nu ştiu care e mai talentat la subiecte de mare impact internautic. B.C.R. sau Mihaela Cârlan? Voi cu cine votaţi? Cu unul dintre ei sau direct cu sexul?

@ Maestrul Groşan cu cine o ţine, la urma urmei? Cu Mircea, cu Mihaela, cu dragostea lor ori vrea să le pună, otova, cruce (roşie)?

@ Iată aici prima pagină a ZIUA de acum fix şase ani. Dumnezeu să ierte pe cine ştiu eu! Însă Justiţia să-şi facă treaba cu ei!
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 22
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste