Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar – Dan Diaconescu lipsă la cântar, capul familiei Lis căzut, iar Felix şi Geoană cum îi ştim

Scris de :     2011-01-04 19:01

@ Chiar dacă e marţi, trei ceasuri rele, semne bune anul are. Să le luăm pe rând:

Viorel Lis a cazut@ Partidul Poporului al domnului Dan Diaconescu a fost jefuit. Dintr-un sediu din sectorul doi au dispărut trei calculatoare şi două cântare electronice. Să fie clar, nu mă bucur pentru domnul Dan, ci doar pentru partid.

@ Pe calculatoare, hai să zicem că ţineau socoteala poporului, dar cântarele la ce le foloseau ? Păi ori fac politică, ori se cântăresc?

@ Viorel Lis a căzut într-un canal. Soţia Oana a sunat urgent la tabloide să dea de veste ţării. Zicea că nu ştie daca să râdă pentru că old-playboyul nu şi-a rupt picioarele, sau dacă să plângă că şi-a făcut zdrenţe nădragii Versace. Mai bine ar verifica de nu care cumva canalul avea capacul lipsă de pe vremea primariatului victimei. După care le recomand să dea fuga la Antena 3 şi să dea vina pe Băsescu. Poate le pică şi altceva decât capul familiei.

@ Că tot am ajuns în zona mogulului…Domnul Dan…Voiculescu în cazul de faţă… iarăşi uneşte PSD cu PNL şi, desigur, cu clitorisul miresii (să-mi fie iertat termenul ştiinţific) PC. Termenul şi l-a fixat pe 31 ianuarie. Sentinţa în dosarul ICA e la fel de aproape?

@ Nici nu se pronunţă bine Curtea cu privire la constituţionalitatea Legii Educaţiei că Mircea Geoană şi ieşi să-l ameninţe pe Băsescu că vai de mandatul lui dacă îndrăzneşte s-o promulge. Nici nu termină bine de ameninţat că Băsescu o şi promulgă . Mircea, fă-te că te relaxezi!

@ Şi ultimul semn bun pe listă, cu voia dumneavoastră, fu evacuarea PRM. Cu tot vadimul de rigoare.

@ Dacă vi se par prea puţine, nu disperaţi, mai e şi mâine o zi…
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 11
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste