Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Unde trăieşte cea mai rapidă furnică din lume | Statele Unite au efectuat o operaţiune cibernetică secretă în Iran | Nobel 2019 - Cine este laureatul premiului pentru pace | Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator | Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice

Jurnal de Sărindar – Să crape fierea în duşmani. Bordurile lui Videanu şi geamurile PDL

Scris de :     2011-01-24 21:39

@ În noaptea asta, pe la 22.00, se împlineşte un an de ziuaveche.ro. Mulţumim celor care au felicitat-o, mai ales pe Facebook.

Doar Palatul Universul e acelaşi@ Nu i-am comandat tort, nu i-am făcut chef. N-am cântat, nu ne-am prins în Hora Unirii, dar nici n-am huiduit ca alţii .

@ Dar nici de bilanţ nu am pus-o. Ete aşa, să ne judece duşmanii…că de prieteni sunt sătul.

@ Userilor fideli, mulţumirile noastre. Noi am tot greşit anul ăsta, ei niciodată.

@ Recunoştinţă colegilor care ne-au părăsit, dar şi celor care ni s-au alăturat pe parcurs. Din partea noastră, a celor rămaşi pe baricade în ideea că se poate face şi presă cinstită în ţărişoara asta. Multă sănătate lui SOV, fără de ticăloşia căruia nu am fi existat.

@ Alianţă fac Antenescu şi Ponta. Mare surpriză! Însă trebuie să remarc că nu a fost frumos din partea lor să se afişeze fără guru care le ţine spatele, mai cunoscut ca Voiculescu-Felix.

@ În PDL, înainte de Congres, numai unire nu e. Lupta e la baionetă. Se aude că Adriean Videanu nu ar mai prinde vreun post la vârf. La bordurile lui, daca se supără face praf într-o noapte toate geamurile celor două sedii de pe Modrogan:). Blaga nu are altă variantă decât să mai dea o dată cu caschetele de pământ.

@ Cum am promis în jurnalul precedent, iată cum aratăm în Gazeta de Cluj. Că tot nu-i plăcea lui Lucian cum sună.

pag 20 Gazeta de Cluj
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 44
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Prognoza METEO. Când se răceşte vremea şi apar ploile Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante