Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar – Ţeapa lui Ponta. Costiţa şi gazele lui Voicu. Fotodocument ZIUA, pagina 1 de acum şapte ani (se dedică lui SOV)

Scris de :     2010-12-21 00:26

@ Primul gând care mi-a trecut prin cap, după ce am citit postarea de pe blogul lui Ponta, a fost c-a băut pisica oţet. Apoi, mi-am adus aminte că băiatul este copilot de raliuri, ca atare n-ar trebui să consume când conduce. Maşina, nu partidul 🙂. P-ăla îl conduce Adrian, care îl conduce pe Victor, care îl suspendă pe Geoană…care?…


@ Pe scurt, familia Năstase trece în avantaj în eternul meci cu familia Geoană. C-aşa-i în PSD! Care a rămas la tenisul lui Năstase.

@ Carevasăzică, PSD, PNL şi, dacă, cu maximă indulgenţă îl trecem la categoria partide, PC, iarăşi i-au tras-o lui Băsescu. Ete, aşa, nici de ale dracu, cele trei formaţiuni nu vor şi gata să păşească peste pragul Cotrocenilor. Păi dacă e p-aşa, de ce nu-şi fac şi o Preşedinţie separată, cum ziceau că-şi fac Buget Naţional, consolidat…:)?

@ Oauuuuu….Doamnelor şi domnilor, taman acum când scriu, Ponta, Dragnea şi Niţă au aterizat la consultări. Se sfătuiesc de zor cu Băsescu. PNL şi PC, în offsaid. Mamăăă, ce de proşti vor să conducă ţara asta! Ce de curve…Ce de băieţi de băieţi…

@ Voi mai înţelegeţi ceva? Eu, da, câte ceva, dar încă nu spun…O singură pistă…s-a introdus roamingul şi la noi în patrie :). Adică se poate suna şi mai de departe decât de la ambasade…

@ Dar reţelele de influenţă şi de bani ale social-democraţilor ce să mai priceapă? Ele unde mai cotizează…? Vanghelie, lămureşte-le! Dar, mai înainte, du-i fratelui Cătălin Voicu nişte costiţă la Jilava. Altfel, se lasă cu gaze ca-n Gaza :).

@ Dedicaţie specială pentru Zecse. Mihaela l-a avut invitat,  la Întâlnirile ziuaveche.ro, pe Dr. Petre Bunescu, director general adjunct al BRD-GSG.. Staţi cu ochii pe site, să vedeţi ce a ieşit!

@ Iată aici prima pagină a ZIUA de acum fix şapte aniCorect?
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 44
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste