Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar – Unghia mea şi dl. Antenescu. Crin

Scris de :     2011-01-12 18:10

@ Ia să vedem, dragii lui Fefe, cum îi stă Jurnalului pe noul site.

@ Mai întâi trebuie să recunosc că-l scriu în premieră cu nouă degete. Am renunţat, cu largul şi profesionistul concurs al medicilor de la Urgenţa Spitalului Colţea, la unghia de la arătătorul mâinii drepte. Nu pentru a obţine reducere la manichiuristă, ci pur şi simplu pentru a nu renunţa la tot degetul. Se mai înţeapă omul…

@ Pe lângă Crin Antonescu, eu măcar am eliminat puroiul. El vrea cu tot dinadinsul să-şi cangreneze partidul. Rămâne să vedem cine va avea primul soarta răposatei mele unghii. Domnul Antenescu ori PNL?

@ Visul meu, încă din 2008, este să mă duc cu o motocicletă în faţa Primăriei Sector 4 şi să-l rog pe Piedone s-o încalece. Acum c-a slăbit s-ar putea să reuşească, cu sprijinul a vreo zece poliţişti comunitari necorupţi, s-o ţină de coarne, din picioare. Şi să facă o poză, pentru liniştea examinatorilor săi de la Piteşti.

@ Ne întrebam în redacţie dacă v-ar interesa o dezbatere despre mizeria şi mizerabilii din fotbalul românesc …O facem?

@ Tot n-am aflat unde l-au înţepat doctorii de la Floreasca pe Vîntu de n-a putut ajunge la Tribunal. Clar e că-l doare în cur de Justiţie. Trăiască CSM şi Înalta Curte! Mogulii ştiu de ce…

@ Zi-le, domnu Hombach! Şi mai ne întrebăm de ce se duc investitorii străini când se duc…

@ Din tot tărăboiul ăsta cu pensiile militare, mie mi se rupe inima în primul rând de cea a generalului Marcu Tudor, fratele lui Vadim. Păi şi fără sediu PRM şi cu pensia tăiată frăţicului unde o să ajungă scumpa noastră ţărişoară? Jos mafia, sus pensia!

@ Din parte casei, câteva pagini ziuaveche.ro din Gazetele de Bistriţa şi Cluj.
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 8
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste