Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar – Zice Ponta zău? La corupţie înainte, la arestări înapoi!

Scris de :     2011-01-28 15:33

@ Alin a împlinit o vârstă din două cifre:). Care credeţi că e? O arată?Cu cat o fi Alin Burtescu mai vechi decat ziuaveche.ro?

Alin Burtescu, sărbătoritul zilei@ Am o mare nedumerire: Cum l-au vizitat Victor Ponta şi Marian Vanghelie, joi noaptea la Spitalul Floresca, pe Constantin Nicolescu? Era Nicolescu arestat? Era. Aşadar, în această calitate şi nu în cea de pesedist de viţă veche, trebuia să aibă poliţist la uşa salonului în care era tratat? Trebuia, zic eu. Deci omul era cazat la spital în regim de celulă. Astea fiind zise, din două una: Ori Ponta şi Vanghelie au păcălit poporul că l-au văzut pe Nicolescu, sau au intrat în „arest” ca în brânză. Dacă ultima varianta e cea corectă, mă gândesc că e nasolie rău. Măcar le-o fi plăcut după „gratii”? Mai vor?

@ O altă chestie care mă frământă: Când era Ponta procuror, se făceau arestări preventive în genul celei a lui Nicolescu? Să zică zău, că nu! Fie şi cu limba scoasă:). Avea atunci o problemă cu treaba asta? Sau ca om politic vezi altfel viaţa (de partid, în primul rând) decât ca om al legii?

@ Dacă Boc tăcea, mai bine îi stătea! În locul lui mă limitam să-i urez „sănătate” lui Constantin Nicolescu, iar la alde Victor Ponta şi Crin Antenescu „niţică minte”. Iar, Justiţiei un simplu şi de bun simţ „spor”:)

@ Mămicooo, ca să citez din Anca: “Ce de funcţiiiiiii! Cum le-o fi dus săracul?”

@ Teo Şeran a mai pus-o de un reportaj pe sufletul meu. Lumea de dincolo de Chitila, vorba clasicilor…Sper să nu-l mai doară piciorul cu care a călcat într-un canal, fără capac prin grija edililor Târgoviştei.

@ Asta da întrebare grea…Eu, cum n-am moştenit nimic de la romani, declar sus şi tare că nu-s. Tata era din Vădastra şi mama se trage din Amărăştii de Jos:)

@ Luni dimineaţa, intraţi musai pe ziuaveche.ro ca să citiţi interviul integral cu vicepreședintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, Ion Giurescu. Varianta scurtă a apărut pe print
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 70
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste