Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar. Câţi om mai fi rămas, fără norma de hrană?

Scris de :     2011-06-02 17:36

@ După ce pe nemţi şi alţi occidentali îmbuibaţi îi lovi bacteria ucigaşă E.coli, pe noi începu să ne plouă, la fel de mult atât la propriu cât şi la figurat. De parcă nu eram intraţi la apă până peste cap…

eroi_romani_necunoscuti@ Înainte să se descopere că ucigaşul în serie de nemţi nu este virilul castravete spaniol, am aflat de ce e în stare trandafirul roşu românesc când îşi înfige o săgeată în coadă. E capabil să-şi ia programul de guvernare din toamnă, să-l perie niţel prin părţile mai ruşinoase de stânga şi să ni-l servească ca operă de căpătâi a alianţei PSD-PNL cu parfum de PC. Iacătă cum Felix  are, mai nou, nu doar USL, ci şi o ofertă de guvernare. Să-i trăiască, că n-o să-i folosească la nimic! Părerea mea.

@ Cum ai citi documentul prezentat de Victor Ponta, în calitatea sa de viitor premier al USL, ceea ce-i doresc şi după alegeri, îţi dă un sigur rezultat. Socialiştii-liberalo-conservatorii vor să ne facă bine, să ne traverseze criza, să ne pună la muncă (că d-aia promit un milion de noi joburi), să ne conducă, iar după patru ani să ne dea nu pielea ci TVA-ul înapoi.

@ Treaba e că şi eu, un scârţa-scârţa pe desktop, pot să vă asigur, fraţi români, că dacă îl alegeţi preşedinte pe domnul Dan (Diaconescu în Direct) vă dau tot ce vă promite USL, başca de mâncat şi de băut pe moca, după pofta inimii fiecăruia dintre voi. Pe banii lui Vanghelie, normal. Mă credeţi, ai? Nici eu pe ei!

@ Nici pe Traian Băsescu, când insinuează că şi-ar da doi ani de mandat pentru o Constituţie de să rămână până şi Felix în coadă. Că în banca lui, oricât şi-ar dori şeful statului, nu vrea să stea nici de-al naibii.

@ Cum e şi normal, poliţiştilor le e mai aproape propria constituţie decât cea a lui Băsescu. Aşa că, în loc să discutăm aplecat, doct, patriotic despre cele două documente (Programul USL şi Constituţia lui Băsescu) care ne vor schimba vieţile, ne strofocăm să aflăm dacă organele pot aplica legea fără a-şi lua “norma de hrană“. Să-şi ia “dreptul”, dacă mai au de la cine!

@ Azi e Ziua Eroilor. Oare câţi om mai fi rămas, fără căpşunari şi fără norma de hrană?:))
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 380
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste