Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar. Dacă politica e curvă, ce e Aura Vasile?

Scris de :     2011-04-12 18:04

@ Ce putem noi, alde neica Nimeni, să aşteptăm de la Congresul PDL? Realegerea lui Emil Boc, la care o mare contribuţie au liderii PNL şi PSD, precum şi televiziunile mogulilor care îl tot tămâie pe Vasile Blaga. Dacă tăceau poate îl ajutau. Ia priviţi cum încearcă Blaga să se distanţeze de laudele lui Crinuţ&Co.

Daca politica e curva, ce e Aura Vasile...

Daca politica e curva, ce e Aura Vasile...

@ Dar, la ce ne ajută realegerea? Măcar ştim că nu se schimbă nimic în politica guvernamentală. Pentru că vă spun eu ceva, se poate şi mai rău decât e acum. De exemplu să ne conducă Dan Voiculescu-Felix şi Adrian Năstase, fie şi prin interpuşii Crinuţ şi Victoraş.

@ Dacă aţi uitat cine sunt şi cu ce se ocupă Voiculescu şi Năstase, rugaţi-l pe Marian Vanghelie să vă ajute să daţi o căutare pe goagăl…

@ “Ceea ce au făcut astăzi colegii din arcul guvernamental se numeşte prostituţie, iar atunci când prostituţia este plătită se numeşte curvă“, a filozofat mai de dimineaţă pesedista Aura Vasile, de la tribuna Parlamentului.

@ Pe cale de consecinţă, dacă politica e curvă, Aura Vasile, care e politician, e cumva, Doamne fereşte, prostituată? Iată ce poate ieşi când gura bate curul.

@ “Mă delimitez şi condamn un asemenea vocabular din partea unei doamne”, a sărit pedelistul Ioan Oltean, care conducea şedinţa. Care doamnă?

@ Despre câţi bani fac cei mai mulţi dintre parlamentari realizăm citind asta. Vede-i-aş despăgubiţi!

@ Că tot am zis de cur, cât de rău i-o fi mâncat pe ăştia de ne-au tras degeaba sperietura de faţă? Să vedem cum se scot mâine, când Boc le-a cerut un raport.

@ Dacă vă interesează ce mai face încălzirea globală daţi un click aici. Oricum, schimbările climatice s-au răcit, mai ceva ca relaţiile dintre Băsescu şi Blaga.

@ Pentru cine-şi permite, iată o reţetă de sezon: Omleta cu carne şi leurdă. Pentru cine ţine post sau nu-şi permite, recomand leurda pe burta goală.

@ După ce vezi cât costă ce are pe mână EBa chiar că-ţi stă ceasul!

@ Toţi angajaţii Primăriei Timişoara au primit câte o mie de lei primă de Paşti. Sper să fie şi câţiva musulmani printre ei, ca să simtă pe pielea lor ce înseamnă mila creştinească. De la bugetul de criză.
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 780
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste