Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar. De ce mă mănâncă în fund să fiu de dreapta?

Scris de :     2011-05-24 17:56

@ Ştiţi la ce mă gândeam citind textul Alinei Mungiu despre editorialul lui Dinu Patriciu? Normal că nu, dacă nu vă spun!:). De ce dracu sunt eu, funciar vorbind, om de dreapta? Avere – nema, şmecher – staţi p-aci, îmbârligător – nici vorbă, membru de partid – ioc…

roland-catalin-pena-redimensionat@ Atunci, în afară de moştenirea, ca să-i zic aşa genetică, de ce nu pot să ţin şi eu cu proletariatul, căruia îi aparţin după avere, după statutul de recent fost şomer, actual om al nimănui? De ce mă mănâncă în fund, ca pe maimuţă, să nu fiu şi eu asistat social, să scriu împotriva intereselor mele primare, cum ar fi un salariu, acolo, lunar?

@ De ce nu pot şi eu pune botul, ca miliţienii ăia ce-şi aruncară caschetele peste gardul Cotrocenilor, la promisiunile unor domni, care ţin cu noi, poporul, ca domnii Ponta, Antonescu sau Voiculescu? Făcui, luni, 46 de anişori şi tot mai prost ca cei trei, cel puţin, rămăsei. De ce stimaţi compatrioţi? De ce?

@ De ce nu am reuşit, până la etatea asta, să stârpesc corupţia din vămi, din Port, deşi am cam scris la viaţa mea prin ziare? De ce, de 21 de ani, îmi tot vine să vomit când îl văd pe Ion Iliescu. Sau pe Adrian Năstase, ori, mai nou, pe foşti colegi din PL 93?

@ Ar mai fi mulţi “de ce“, dar deja repetiţia lor mă enervează pe mine şi nu vreau să vă transmit energii negative, că n-aveţi nicio vină că mă citiţi.

@ La toate astea am un singur răspuns. Sunt de dreapta pentru că, în afară de şabloanele ălea cu familia, subsidiaritatea (sper că asta v-a plăcut!:)), familia,biserica…SUNT UN TIP CINSTIT. Şi am majoritatea prietenilor asemenea mie. O parte dintre ei îi puteţi găsi aici .

@ Mare greşeală e drept, pe vremurile astea. Ca şi lipsa de modestie…:))

Adăugire: De ce nu mă dau în vânt nici după PDL? De ce?:)
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 1,072
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste