Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar. De ce nici vara nu mai vrea să vină la noi

Scris de :     2011-05-11 17:31

@ E greu. Din ce în ce. Ţărişoara ne este pândită de unde nici nu te aştepţi. Ce unguri, ce FMI, ce ocultă mondială, ce criză…Iacătă că şi fraţii noştri ortodocşi din Ţara Sfântă ne repudiază. Ca între Patriarhii surori. Doamne ajută-ne!

roland-catalin-pena-redimensionat

@ O rază de speranţă parcă aş zări dinspre blogul lui Adrian Năstase. Cum ne avertizează el, e drept fără mare convingere, ce ne paşte dinspre FMI, mai rară analiză de blogger, ex-premier, fost ministru şi ginere de ministru ceauşist…Era să uit că e şi cavaler. Nu, nu de Cornu, ci de Malta.

@ Un sondaj pe care l-am primit azi de la PDL îl dă pe Vasile Blaga preşedinte. Fac pariu că sondajul care o să-mi parvină mâine va ţine cu Emil Boc. Cine comandă muzica…

@ Cu cine ţin eu? Eheee, ar câştiga oricum, dar nu mai are voie să candideze…Adrian Năstase, mai are! Şi la ce-i foloseşte? Nici pupilului Ponta.

@ Ce i-a venit Regelui, tocmai ieri? Mi se pare o întrebare legitimă în patria lui “acum nu e momentul”. Ori, “de ce acum”? Când aud astea, îmi răspund mereu: să se mire proştii! Ticăloşii pun întrebările, deci nu au de ce să se mire.

@ Irinel Columbeanu e şi una şi alta, părerea mea! El nu poate să-şi vadă copilul fără paparazzii în preajmă. Nici Monica, fără America. Ce a caută nemţul în Bulgaria şi Iri la Boc? Pe cineva pe măsură. Altă explicaţie nu am.

@ George Damian are o boală. Achiesez cu toate facturile de la ENEL.

@ Mi se rupe inima că Ştiinţa Craiova retrogradează. Mai tare mi se rupe de Mititelu.

@ M-au chemat la Fisc. Cică mă bănuiesc că aş fi plătitor de TVA. Ştiţi la cât calculează statul român, prin lege, euro pentru cei care au şi azi venituri din drepturi intelectuale? 3,4 lei pe euro, ca la data la care am aderat la UE. MMMMMMMMMM.

@ Să ne mai întrebăm de ce şi vara ne evită?
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 636
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste