Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar – Ilici Eternul, Geoană sub acoperire, Surpriza Platică şi ultimul viol al lui SOV asupra ZIUA

Scris de :     2010-12-10 16:05

@ Dacă e decembrie, e Iliescu. Şi asta de 21 de anişori, fraţilor, surorilor, mamelor, bebeluşilor etc. Cu acelaşi discurs, cu acelaşi dat din mână şi, nu în ultimul rând, cu acelaşi tupeu.


@ Puterea anunţă că pe Mircea Geoană îl trage aţa şi Felix-Voiculescu către PC. Şi-ar găsi sacul peticul. Vă mai amintiţi ce a răspuns soţul Mihaelei, acum câţiva ani, când a fost întrebat despre numarul ofiţerilor acoperiţi ai Securităţii care sunt în politică?  Aşa: Nu ştiu câţi mai suntem!

@ O mare şi plăcută surpriză s-a abătut din senin asupra noastră. Ne-am pomenit cu Romeo Plătică în redacţie. Pentru cine nu ştie de unde să-l ia, nea Romică a fost unul dintre cei mai buni colegi şi prieteni de la ZIUA, ba, dacă-mi mai aduc bine aminte :), şi ultimul, cronologic, secretar general de redacţie. Pentru cei care îl cunosc, Romică e bine mersi, cu familia, în Franţa, de un an. Tocmai pe Valea Loirei. L-am întrebat ce e acum, francez sau rumân, cum ar zice Ţiriac ăl bătrân. Mi-a zis, că e român prin definiţie. O fi bine, o fi rău? Voi ce credeţi?

@ I-a plăcut tare de tot să se întâlnească cu nea Nicu Ceauşescu. După cum se vede în fotografia făcută de Alin.

@ Chiar, cum se spune plătică în franceză?:). Cum l-or striga “voazinii”…Monsieur…?

@ Romeo a reuşit să-l scoată din bârlog şi pe nea Marin (Rene Pârşan), cu care ocazie l-am revăzut şi pe el. Are ceva în cap :), să vedem cum punem în practică…

@ Pentru cei care încă n-au citit textul lui Adi, le recomand cu căldură şi maximă responsabilitate să dea un click aici.

@ Mihaela a făcut de râs ăl mai mare concept suedez.

@ George şi Varză ne-au dat dedicaţii pe cartea lor abia ieşită de sub tipar. Un reportaj din volum e aici.

@ Alin s-a pus să ne pozeze Capitala.

@ Duminică, am în plan să verific cum mai merge evaziunea. Sper să nu sperii vânatul. Poate mă ajutaţi şi voi cu niscaiva exemple şi poze pe tema data.

@ De pe blogul lui Cristi Andrei am aflat ca marca ZIUA a fost evaluată la 4,6 milioane de euro. Hai că de data asta Vîntu s-a autodepăşit şi autodemascat…Eu tot am vorbit în jurnale de bancrută frauduloasă. Ăsta e şi răspunsul la întrebările cu care Cristi îşi încheie postarea…Pour les connaisseurs, nea Romică!:)
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 190
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste