Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Unde trăieşte cea mai rapidă furnică din lume | Statele Unite au efectuat o operaţiune cibernetică secretă în Iran | Nobel 2019 - Cine este laureatul premiului pentru pace | Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator | Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice

Jurnal de Sărindar-Marean în America şi alţi stupizi din politică

Scris de :     2011-01-22 00:01

@ Mai naşte şi România oameni. Mă plec cu tot respectul în faţa memoriei lui Cristian Paţurcăşi a Sorinei Ferari

Marian Vanghelie in America@ Când te gândeşti că vizita lui Marean Vanghelie de la 5 în America (unde a fost prezentat ca edilul Capitalei) e mult mai mediatizată decât sacrificiile celor doi, mai că te întrebi cât l-a costat. Pe Marean, publicitatea. Sictir! I-a zi-le domnu’ Guşă!

 

@ Pentru cei cu credite ipotecare. O veste. Proastă sau bună, depinde în ce hal de depresie sunt. Un reprezentant al băncii va veni să vă pozeze proprietatea din toate poziţiile. Apropo de ce au păţit clienţii BCR, care au plonjat după piatra aruncată în „baltă”de nişte ticăloşi  de avocaţi.

@ Fraţilor, Daniel Constantin, preşedintele PC în acte, chiar se ia în serios alianţa cu Crin Antenescu. Joi seara s-a întâlnit cu bloggerii liberali. Pasămite se vrea internaut dedicat, că politica i-o face Felix. Cine o să-i facă blogul, iacătă întrebarea?

@ Dacă până şi Patriciu îşi bagă picioarele în alianţa PNL-PC , ce să mai comentez eu?…Ia, puţină atenţie, pentru ce zice Adriana Săftoiu. Corect?


Elena s-a intors


@ Bucurie cât Palatul Universul şi fabrica cu acelaşi nume de la Chişinău. Elena s-a întors din Franţa şi ne-a făcut o vizită. Neanunţată, ca marile surprize. A adus şi câteva produse de mare succes în Basarabia. Aferim!

@ Unde am ajuns cu corectitudinea politcă. Musulmanii, nu am auzit să fie persecutaţi pentru aşa ceva în Europa civilizată. Alah e mare. Europa tot mai proastă, ca şi euro…

@ Cum arătăm in Gazeta de Cluj şi Gazeta de Bistriţa veţi vedea în Jurnalul viitor.


Vă pupă Fefe. Inclusiv pe Urbos…:))
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 17
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Prognoza METEO. Când se răceşte vremea şi apar ploile Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante