Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Unde trăieşte cea mai rapidă furnică din lume | Statele Unite au efectuat o operaţiune cibernetică secretă în Iran | Nobel 2019 - Cine este laureatul premiului pentru pace | Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator | Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice

Jurnal de Sărindar-Marean şi Antenescu…Gruia să trăiască!

Scris de :     2011-01-17 18:40

@ Cine o fi mai şmecher? Marian Vanghelie, care plecă la studii în America, sau Crin Antenescu ce îşi face de cap cu PNL, în relaţia cu PC şi PSD?

Nicolae Vacaroiu

Nicolae Vacaroiu


@ Viaţa ne va dovedi care e mai accident al politicii decât celălalt.

@ Apropo, marţi la 11.30, Adriana Săftoiu vine la Întâlnirile Ziuaveche.ro. Dacă aveţi ceva s-o întrebaţi, băgaţi la comentarii. Jur că i le punem.

@ Prin oraş se pariază tot mai mult pe şansele mogulilor de a-l mai suspenda încă o dată pe Traian Băsescu, chiar în 2011.

@ Dacă pe mine mă pufneşte râsul, pe voi ce vă izbucneşte? Oricum, suntem de râsu-plânsu…

@ Apropo de unghia mea…E la arătător. Liderii actualei Opoziţii sunt la degetul mic al politicii. Şi la degetul mare al Securităţii, alias Voiculescu-Felix. Părerea mea!

@ Chiar, ce-o mai face nea Nicu Văcăroiu? Dar Curtea de Conturi? Mai există? Şi, dacă da, la ce folosesc? Iacătă cum se ratează Hagi al Finanţelor. Fără BRS şi BID, adică fără VîntuCe oameni, ce caractere…Aşa să-i ajute Dumnezeu! Hai Galatasaray!

@ Că ce-l mai iubea Băsescu pe nea Nicu…De ce?

@ Mamăăă, care faci gogoşi, ce măcel la Jandarmerie. Etete că se poate. Ce pensie vor avea, noii disponibilizaţi? Nesimţită? O merită!

@ Nea Mărin, adică Rene Pârşan, veni la noi cu ZiuaTuristică.ro. Să-i trăiască şi s-o activeze cât mai rapid! Apoi, om vedea!

@ Alin are o promisiune de la marele handbalist Gheorghe Gruia, pentru un interviu…Haide Gruia! Păi se compară cu Gigi Becali, cel mai intervievat Nimeni din istoria României?
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 34
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Prognoza METEO. Când se răceşte vremea şi apar ploile Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante