Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar. Nimic despre sex, o viziune şi hoţii de stânga

Scris de :     2011-06-06 15:52

@ USL a avut sâmbătă o viziune despre Educaţie. Președintele PSD, Victor Ponta, a profitat de prilej ca să anunţe prioritățile unui ipotetic Guvern USL: „educația, educația, educația”. Păi, celor un milion de noi locuri de muncă din Programul USL, Sănătăţii, reducerii TVA când le vine rândul? Cumva sâmbăta viitoare?

ontanu_defilare@ Cât despre autonomia universitară, Ponta a spus că aceasta trebuie să fie una reală, iar ”Guvernul nu trebuie să încurce universitățile”. Adică, nici pe doamna Ecaterina Andronescu, actual şi viitor rector, ministru, conducător de proiect pe bani europeni, parlamentar garantat de Vanghelie. Toate astea “simultan, concomitent şi în acelaşi timp”, cum doct se exprima plutonierul meu din armată. Frumosă viziune înspre trecut, nimic de zis. Sper că domnul Iliescu a dat o înaltă apreciere. Nu ca ministrul Funeriu, care a caracterizat “Viziunea” în două cuvinte pline de conţinut: “Vorbe goale!”.

@ Președintele PSD şi-a încheiat discursul de sâmbătă cu o concluzie: ”școala românească nu produce tâmpiți, după cum susținea Traian Băsescu, dar nu trebuie să producă șomeri”. Hmmm, ce-o fi vrut Ponta să zică?  Grea dilemă. Că doamna Andronescu produce şomeri deştepţi? Iar şcoala bani pentru şmecheri ca dumneaei?

@ Şeful statului a ajuns la Londra, unde va susţine Prelegerea Memorială “Ghiţă Ionescu” la London School of Economics. Şcoală mare, nu?:)

@ Neculai Onţanu e meseriaş. Nu spun eu. O zice documentat proprietarul Palatului. După mine, Onţanu e doar un hoţ (de şcoală veche). Nu aşa se numeşte cel care fură ceva? Iar primarul de la doi a furat, nu s-a jucat, startul campaniei pentru alegerile locale. De banii pentru paranghelie sper că vom mai auzi.

@ Şi când te gândeşti ce oameni au trăit pe aceste meleaguri. Ca arhiepiscopul George Guţiu, care a plecat acum câteva săptămâni la cele veşnice. Citeşte aici de ce “Mărturia unei astfel de vieţi pare prea ruptă de logica actuală pentru a fi contemporană cu noi”.

@ La Chişinău se anunţă daraveră mare. Din păcate. Foamea poporului naşte monştri. Brrr…Foamea de voturi a stângii, oriunde s-ar afla, se potoleşte cu demagogie zgomotoasă.
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 394
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste