Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar. Se dedică memoriei lui Ioan Bărbuş

Scris de :     2011-05-09 17:12

@ Crin Antonescu a declarat sâmbătă, la Conferinţa Naţională a Tineretului Naţional Liberal, că este și va rămâne un “om de dreapta”. Ca atare, nu acceptă lecţii de anticomunism de la Monica Macovei, Andrei Pleşu și Vladimir Tismăneanu. Dan Voiculescu ce i-o preda? Doar securismul?

Ion Barbus@ Antonescu, era să zic Antenescu, a mai spus că actuala putere încearcă să denigreze imaginea partidului cu acuzaţii false şi să creeze impresia că PNL s-a deplasat spre stânga şi că Uniunea Social Liberală este de orientare “de stânga, comunistă“. Cam tot asta insinuează de câteva luni chiar Dinu Patriciu! De ce oare, dragă floare?

@ Că tot veni vorba de Patriciu, Adevărul susţine, e adevărat că mai voalat, Referendumul Elenei Udrea şi nu pe cel al USL. Adică, un Bucureşti fără primari de sectoare aleşi.

@ Vai, ce rău îmi pare, că Piedone dispare! Sincere regrete şi pentru Vanghelie.

@ Cu Chiliman oricum se reglează, din plin, Crin.

@ Vladimir Tismăneanu n-are de lucru şi-l mai ia încă o dată în serios: “Crin Antonescu s-a înfuriat, şi-a ieşit din pepeni, i-a sărit ţandara, cum se zice mai popular. Nu-i place să fie criticat, să fie atins fie şi cu o floare, îl deranjează când i se vorbeşte despre caracterul sterp, oportunist şi duplicitar al prestaţiilor sale publice. Discursul său este îmbibat de ură şi ranchiună. Recurge la fişe de cadre, desigur desfigurate în funcţie de interesele coaliţiei uslaşe”.  Nu râde, citeşte înainte!

@ Dacă în ultimii ani pare de neînchipuit, pe aici au trăit până de curând şi adevăraţi eroi. Vă mai spune ceva Ioan Bărbuş? “După 17 ani de închisoare, din care 7 la Râmnicu Sărat, după nenumărate interogatorii și anchete, până la sfârşitul lui ’89, după ce ascultaseră telefoanele şi citiseră scrisorile familiei, după ce lansaseră zvonuri despre el la prietenii care îi mai rămăseseră, după ce ceruseră de la cunoscuţii lui declaraţii despre obiceiurile şi locul unde doarme câinele familiei, după toate drăcoveniile lor, el tot nu colabora“. Nu plânge, citeşte înainte!

@ Noi cei rupţi în tur tot mai dăm bonjour. Fir-am ai naibii de simpatici!
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 468
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste