Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar. Şi de Florii peştele de la cap se împute

Scris de :     2011-04-15 19:54

@ Radu Mazăre a dat vineri de ştire alegătorilor constănţeni că în campanie nu o să le dea nici pui, nici bani. De ce? “Pentru că PDL are şi Poliţia şi Procuratura”, ca atare ar fi arestat imediat. Dacă nu le dă, de ce  l-ar mai vota?

Radu Mazare le da o veste proasta alegatorilor@ Singura soluţie, încă o loviluţie! Cu USL la guvernare, lui Mazăre i s-ar rupe în paişpe de lege, votanţii săi preferaţi ar mai păpa o dată mită electorală, iar el i-ar mai asupri încă un mandat. Să le fie de bine!

@ Preşedintele PNL are o problemă cât Casa Poporului. Adevărul l-a făcut de râsul lumii. Chiulangeala lui cronică era notorie. Deci, o problemă mică, dacă apărea în alt ziar. Însă, că l-a executat organul lui Dinu Patriciu o face mare-mare.

@ O întrebare de o sută de puncte: De ce i s-a pus pata lui Dinu Patriciu pe Crin Antonescu, în aşa hal? Să fie gelozia pe relaţia mogul-ciutac cu Voiculescu-Felix, care i-a adus renumele de Antenescu? Ori nişte chestii ideologice, doctrinare peste care patronul Adevărului nu poate trece? Cum ar fi poziţia PNL faţă de Codul Muncii, pe care Patriciu a demascat-o deunăzi într-un editorial.

@ Să mai enumerăm nişte posibilităţi: bani, influenţă, afaceri, Băsescu…Sau invers.

@ Mai există varianta ca Patriciu să se fi săturat, pur şi simplu, să-l tot audă turuind aiurea în tramvai pe unde prinde un microfon. Şi, într-o clipă de rătăcire omenească, să-şi fi zis: Eu l-am făcut, eu îl omor! Păi, se face, cu două zile înainte de onomastica băiatului cu nume de floare?

@ Ia să vedem cât de bărbat de stat a devenit Crin. Are puterea să i-o întoarcă de la obraz? “Dinule, în viaţa mea nu mai dansez pentru tine!”. După care să se aşeze şi cu mai mult curaj în poala lui Felix.

@ Mama lui de cozonac liberal! A dat afară din căpistere.

@ Ceva cu adevărat trist, spune Jaroslaw Kaczynski aici : “Indiferent care a fost cauza acestui dezastru (tragedia poloneză de la Smolensk – n.r.), de ceea ce a dus în cele din urmă la prăbuşirea avionului, din ceea ce ştim astăzi, putem să o spunem: au fost trădaţi. Au fost trădaţi în zori. Statul nostru nu a fost în stare să-şi apere Preşedintele”.

@ Altceva la fel de trist. Mama ei de Securitate!

@ Monica Columbeanu şi-a luat fata de la Izvorani. Sursele noastre ne-au informat că Irinel s-a jurat că de mâine va avea câte o fată în fiecare din cele 35 de camere, plus două în jacuzzi…

@ Duminică se mănâncă peşte. Era cât p-aci să mâncăm şi noi. Noroc cu talentul de pescari al lui Alin şi Cos. Pe baltă au fost, nimic de zis…nimic şi în traistă. Promit că mai încearcă, de Paşti.

@ La mulţi ani de Florii, tuturor sărbătoriţilor!
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 322
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste