Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Jurnal de Sarindar – Treceti paginile noastre Carpatii!

Scris de :     2010-12-03 18:10

@ Doamnelor şi domnilor, iubiţi useri şi voi ciocoflenderilor, cum v-ar zice Florin Piersic, care taman în această seară mare e gazdă la Zece pentru România (o nefericire marca Sorin Ovidiu Vîntu), NOI, miticii de la ziuaveche.ro, am trecut cu paginile de print Carpaţii. Ia priviţi aici, aici, aici şi aici!

 

Sau la pozele de mai jos.

{gallery}gallery/12/ziuaveche.ro_cluj_bistrita{/gallery}

@ Scuze, era să vomit: Tatulici, pe scena Naţionalului din Cluj….Dracu m-a pus să trag cu ochiul la televizor…

@ De sâmbată ne găsiţi, aşa cum probabil aţi observat, în Gazeta de Cluj şi Gazeta de Bistriţa. În următoarele săptămâni, printul nostru va apărea, ca supliment, şi în alte judeţe din Ardeal. Ceea ce ni se pare mai mult decât CORECT!

@ Pentru cine se întreabă dacă ne-am rupt de PUTEREA, răspunsul e, NU! PUTEREA nu ajunge în Ardeal. Ca atare, şi pe cale de consecinţă, noi suntem mai puternici decât PUTEREA,  pe zona de vest.

@ Mai ţineţi minte interviul ăsta? Dacă nu, mai recitiţi-l! Ori va fi, ori nu! Nu doar reprofesionalizarea României, dar şi omul care-o va conduce de la Palatul Victoria.

@ Dacă nu vă prindeţi care e ideea, uitaţi-vă la tâmpiţii ăştia de la PDL şi PSD.

@ Mai am o mică problemă de pus la punct: Deci, dragii moşului Fefe, dacă politica Ziuaveche.ro vi se pare puţin deplasată spre Stânga sau Dreapta, nu vă mai uitaţi atât de mult la Realitatea sau Antena 3. Dăunează grav agendei publice. Adică agendei noastre, a fraierilor. Noi, ăştia care ne căznim să facem ziuaveche.ro, avem agenda obiectivă, părerea noastră, pe care am fi fericiţi s-o adoptaţi şi voi.
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 8
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...