Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Jurnal de Sărindar – La Băse la poarta…sunt caşchete abandonate. Da’ mamaia lui Mircea Badea ce o zice?

Scris de :     2010-09-24 16:12

@ Geaba l-au strigat la poartă politiştii pe Băsescu. Geaba au dat cu săpcile de pământ. Marinelu nu a ieşit la geam nici de-al dracului. A transmis prin consilierii săi că, dacă nu-i arată liderii sindicali beletu de la Primărie prin care Oprescu le-a dat aprobare să arunce cu caşchetele în curte la Cotroceni, pot să fiarbă în suc propriu până vor avea tot respectul lui Vântu.

@ Mircea Dinescu, care a patentat “fiertul în suc propriu”, pe când îl sfătuia pe Iliescu cum să procedeze cu golanii din piaţa Universităţii, va fi scos, în această seară, pe sticla mogulului său drag şi talentat la…poezie?

@ Observ că Pelican, peste măsură de indignat de dictatura în care înjură cum îi vine la gură, i-a luat-o înainte. Mie mi-ar fi jenă

@ Ce mă miră? Că poliţiştii nu au făcut încă apel la Ban-Ki-moon, Obama, Barroso, mamaia lui Mircea BadeaSă-l scoată pe dictator din bârlog şi, musai, să le plătească şi ratele la bănci.

@ La Vântu era greu de tot să apeleze, după ce marele bandit s-a ferit joi seara să apara pe post mai mult de 90 de secunde (aproape un minut, ca să citez din miliţianul Roşia din Caracal, care vorbea în 1977 despre durata cutremurului din 4 martie), după ce ne ţinuse ore întregi cu sufletul la gură că va da el un interviu de să stea ţara în coadă. A dat ţeapă, ca de obicei!

@ Ce n-aş da, ce n-aş da, vorba cântecului, să aflu cine l-a şuntat pe Vântu sau, mai bine zis, ce l-a speriat în aşa hal?

@ Să se fi supărat doar pentru că marii ziarişti de la trustul Realitatea i-au trimis-o la interviu pe săraca Marilena? Apropo, aţi apucat să vedeţi, în cele 90 de secunde aproape un minut, cât de albă era biata de ea la faţă?

@ Mai am o ultimă întrebare. Poliţiştii, care şi-au aruncat caşchetele peste gardul Cotrocenilor, vor aplica de azi înainte legea cu capul gol?
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 27
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste