Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Rechizitoriul lui Iisus Nazariteanul

Scris de :     2015-04-12 13:18

Un Rechizitoriu marca DNA

NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE PROCURORII DIN ROMANIA
isus nazariteanulProcuror Zelos Laur Coldeeanu din cadrul Direcţiei Internaţionale Ante-seducţie, secţia urmărire totală
Expun următoarele :
Examinând actele de urmărire totală efectuate în dosarul cu numărul Na -01-INRI de privind inculpatul Iisus Nazariteanul, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:
Fals în declaraţii şi uzurpare de calităţi oficiale prevăzută şi pedepsită de art 258 CP ;
Constituirea de grup infracţional prevăzută de art. 367 CP;
Înşelăciune condamnată de art 215 CP;
Exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, pedepsită de art 348 CP;
Desfăşurarea de activităţi secrete interzise de legea siguranţei publice;
Falsificarea de alimente sau alte produse, prevăzute de art 133 CP.
Comercializarea şi desfacerea de băuturi alcoolice fără certificate de producător fără a respecta normele europene privind băuturile alcoolice.
I. În fapt:
Inculpatul Iisus Nazariteanul, în vârstă de 33 de ani, nu are domiciliu stabil, deplasându-se în permanenţă şi sustrăgându-se urmării penale, fiind adăpostit fără forme legale de diverse persoane cu mortalitate îndoielnică.
Inculpatul nu a putut să justifice activitatea sa până la vârsta de 33 de ani, necolaborând cu organele de anchetă pentru a stabili activitatea sa instituţională până în momentul în care datorită muncii informative desfăşurată cu succes de parchet şi spiritului civic al denunţătorului cunoscut sub numele de Iuda Escarioteanul a fost reţinut. Din mărturisirile acestuia ca şi ale altor complici care au acceptat să colaboreze cu organele de anchetă şi au denunţat faptele inculpatului verbal şi în scris, au rezultat următoarele :
Inculpatul Iisus Nazariteanul a declarat în repetate rânduri că el este fiul lui Dumnezeu fără a poseda acte de identitate care să ateste această calitate, pentru ca apoi să se substituie acestuia, preluându-i activităţile şi calitatea de făcător de minuni fapt ce cade sub incidenţa art 258 CP. Astfel, aşa cum a mărturisit denunţătorul Luca în cărţile sale, susţinut şi de martorul Marcu, inculpatul a înviat un tânăr în Nain, pe fiica lui Lair şi pe pe Lazăr, fapte ce intrau în competenţa lui Dumnezeu Tatăl. .
A adunat pe lângă el un număr de indivizi fără altă ocupaţie, pe care i-a convins să îl însoţească, aceştia urmându-l în toată activitatea sa până la reţinere, fapt ce intră sub incidenţa art 367 CP privind infracţiunea de constituire de grup infracţional.
În încercarea de a-şi convinge complicii să îl urmeze, le-a promis viaţă veşnică şi un regat numai al lor, fapt identificat cu infracţiunea de înşelăciune conform art 215 CP. Această faptă însă,  intră şi sub incidenţa art. 397 CP  care desemnează infracţiunea de Acţiuni împotriva ordinii constituţionale, deoarece inculpatul dorea să instaureze Monarhia.
A desfăşurat activităţi specifice profesiei de medic, fără autorizaţie nefiind înregistrat PFA şi fără studii de specialitate, fapt condamnat de art 348 CP. În acest sens stau mărturie cazurile vindecării leprosului, soacrei lui Petru, a doi orbi, surdomutului din Decapole, a urechii slujitorului şi multe alte asemenea fapte declarate de martorii Luca,Marcu, Matei, Toma şi alţii.
A desfăşurat activităţi subversive, iniţiind adunări conspirative la cere nu aveau acces decât membrii clanului, precum Cina cea de Taină ocazie cu care punea la cale planul activităţilor viitoare.
A falsificat şi distribuit alimente fără a avea autorizaţie, fără a poseda certificat de producător , încălcând legea privind întreprinderile mici şi mijlocii. Astfel aşa cum rezultă din mărturii, a înmulţit pâinile în două rânduri, săvârşind şi fapta de falsificarea de alimente în formă continuată, a pescuit fără a poseda permis eliberat de AGVPS după cum declară martorul Ioan.
A produs şi desfăcut ilegal, fără timbru fiscal şi fără autorizare, băuturi alcoolice, producând un prejudiciu care încă nu a putut fi calculat,încălcând codul fiscal. În acest sens stau mărturie depoziţiile lui Ioan dar şi alte tuturor nuntaşilor de la Cana Galileii care au declarat că acesta a produs vin fals, din apă, dând un exemplu negativ tuturor producătorilor de vin evrei sau de alte naţionalităţi, care au preluat tradiţia, avându-l ca exemplu.
De menţionat că inculpatul se credea mai presus de lege deşi constituţia sa fizică nu îi dădea acest drept, fapt confirmat apoi de caznele la care a fost pus şi pe care nu a reuşit să le depăşească.
Parchetul mai reţine în cauză şi infracţiunea de părăsire a locului infracţiunii, evadare de la locul de detenţie şi fuga de sub escortă, fiind dat în urmărire internaţională şi deşi mulţi martori declară că l-ar fi văzut, acesta se ascunde, neputând fi identificat şi reţinut, fapt ce a determinat trimiterea în judecată în lipsă.
II. Mijloace de probă :
Declaraţie martori:
Evanghelii
Biblie
Învăţături
III. În drept
Faptele inculpatului Iisus Nazaritenaul realizează elementele constitutive ale infracţiunilor menţionate drept pentru care acesta este trimis în Judecată.
IV. Măsurile preventive în cauză:
Inutile
V. Date referitoare la inculpat
Inculpatul Iisus Nazariteanul nu a fost cunoscut până la producerea faptelor, fiind fugit de acasă cu destinaţie încă necunoscută .
Dispun:
Chemarea la Judecata de Apoi!

Semnează
Procuror Zelos Laur Coldeeanu

 

 
Alte stiri din: Jurnal de Sărindar Afisari - 118
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...