Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business? | Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO)

Ambasadorul rus: V-am eliberat de sub jugul fascist românesc

Scris de :     2011-08-25 12:55

Armatele sovietice au eliberat Moldova de sub jugul fascist românesc. Asta a declarat ambasadorul rus la Chişinău, Valeri Kuzmin.

Eliberatorii rusi (mir24.tv)

Astia sunt "eliberatorii" rusi (mir24.tv)

Declaraţia halucinantă a fost făcută miercuri, după depunerea de flori, la Memorialul „Eternitate”, de către diaspora rusă, în frunte cu ambasadorul Federaţiei Ruse, scrie ziarul Timpul.

Valeri Kuzmin a ţinut să felicite “poporul moldovenesc”, cu ocazia „eliberării Moldovei de către armatele sovietice de sub jugul germano-român”.

„Vă felicit cu această zi, care este fără îndoială o zi luminoasă din istoria noastră comună. Este ziua când Moldova a fost eliberată de jugul fascist germano-român. A fost o zi importantă pentru Moldova, care a avut de parcurs o cale lungă de reabilitare”, a spus Valeri Kuzmin.
Alte stiri din: Basarabia Afisari - 900
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante