Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Ambasadorul rus: V-am eliberat de sub jugul fascist românesc

Scris de :     2011-08-25 12:55

Armatele sovietice au eliberat Moldova de sub jugul fascist românesc. Asta a declarat ambasadorul rus la Chişinău, Valeri Kuzmin.

Eliberatorii rusi (mir24.tv)

Astia sunt "eliberatorii" rusi (mir24.tv)

Declaraţia halucinantă a fost făcută miercuri, după depunerea de flori, la Memorialul „Eternitate”, de către diaspora rusă, în frunte cu ambasadorul Federaţiei Ruse, scrie ziarul Timpul.

Valeri Kuzmin a ţinut să felicite “poporul moldovenesc”, cu ocazia „eliberării Moldovei de către armatele sovietice de sub jugul germano-român”.

„Vă felicit cu această zi, care este fără îndoială o zi luminoasă din istoria noastră comună. Este ziua când Moldova a fost eliberată de jugul fascist germano-român. A fost o zi importantă pentru Moldova, care a avut de parcurs o cale lungă de reabilitare”, a spus Valeri Kuzmin.
Alte stiri din: Basarabia Afisari - 900
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante