Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Ce se întâmplă în creierul omului în primele cinci minute după moarte | Există o forţă misterioasă în Univers | Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline! | Creierul îţi poate dezvălui care îţi sunt prietenii | NASA a testat sistemul de energie nucleară pentru misiunea pe Marte

Ce mesaj a transmis Dragnea autorităţilor de la Chişinău

Scris de :     2016-08-27 22:54

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sâmbătă un mesaj autorităților de la Chișinău și cetățenilor moldoveni, în contextul aniversării a 25 de ani de la declararea independenței Republicii Moldova.

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

“Un gând de frăție, de solidaritate, de sprijin concret în orice împrejurare, așa cum am făcut-o și în calitate de vicepremier — ministru al Dezvoltării Regionale și așa cum voi acționa și în viitor.Am avut un destin comun, istoria ne-a separat fizic, dar nu și sufletește. Am depășit momentele în care construiam doar poduri de flori și organizam acțiuni culturale. Este timpul să demonstrăm împreună că cea mai bună dovadă că ne pasă de generațiile viitoare, de o parte și de cealaltă a Prutului, este să așezăm în centrul acțiunilor noastre comune Omul. Oamenii sunt cei mai importanți și pentru ei avem responsabilitatea conturării și promovării unor proiecte de țară, care să aducă popoarelor noastre o viață bună, sigură, un viitor stabil și frumos pentru copiii și nepoții noștri. Dragi moldoveni, să nu uităm că la București și Chișinău bate o singură inimă, cea românească! La mulți ani de pace și binecuvântare!”, a transmis Liviu Dragnea.

Pe 27 august 1991 Parlamentul de la Chișinău a votat Declarația de Independență a Republicii Moldova.
Alte stiri din: Basarabia Afisari - 422
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA în perioada 23-30 aprilie 2018 Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante