Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Secretele trecerii în rezervă ale şefului STS | Ce se modifică la YouTube | Stația Spațială Internațională poate fi explorată prin Google Street View | Cu cât s-a vândut pușca de vânătoare a lui Ceaușescu | Hotărâri ale Sfântului Sinod

Ce mesaj a transmis Dragnea autorităţilor de la Chişinău

Scris de :     2016-08-27 22:54

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sâmbătă un mesaj autorităților de la Chișinău și cetățenilor moldoveni, în contextul aniversării a 25 de ani de la declararea independenței Republicii Moldova.

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

“Un gând de frăție, de solidaritate, de sprijin concret în orice împrejurare, așa cum am făcut-o și în calitate de vicepremier — ministru al Dezvoltării Regionale și așa cum voi acționa și în viitor.Am avut un destin comun, istoria ne-a separat fizic, dar nu și sufletește. Am depășit momentele în care construiam doar poduri de flori și organizam acțiuni culturale. Este timpul să demonstrăm împreună că cea mai bună dovadă că ne pasă de generațiile viitoare, de o parte și de cealaltă a Prutului, este să așezăm în centrul acțiunilor noastre comune Omul. Oamenii sunt cei mai importanți și pentru ei avem responsabilitatea conturării și promovării unor proiecte de țară, care să aducă popoarelor noastre o viață bună, sigură, un viitor stabil și frumos pentru copiii și nepoții noștri. Dragi moldoveni, să nu uităm că la București și Chișinău bate o singură inimă, cea românească! La mulți ani de pace și binecuvântare!”, a transmis Liviu Dragnea.

Pe 27 august 1991 Parlamentul de la Chișinău a votat Declarația de Independență a Republicii Moldova.
Alte stiri din: Basarabia Afisari - 418
Recomandarile Editorilor
Comentarii

decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii