Acasa InternationalBasarabia Chişinău. Liberalii nu mai participă la negocierile AIE, dacă PLDM insistă cu Filat

Chişinău. Liberalii nu mai participă la negocierile AIE, dacă PLDM insistă cu Filat

scris de M.A.
60 Afisari

Partidul Liberal nu va participa la negocierile pentru formarea AIE 3, atât timp cât liberal democraţii vor insista pe candidatura lui Vlad Filat pentru funcţia de premier.

Chişinău. Liberalii nu mai participă la negocierile AIE, dacă PLDM insistă cu Filat

Chişinău. Liberalii nu mai participă la negocierile AIE, dacă PLDM insistă cu Filat

Anunţul a fost făcut marţi, în cadrul unei conferinţe de presă de liderul PL Mihai Ghimpu, informează Moldpres. Potrivit lui Mihai Ghimpu, partidul pe care îl conduce „nu va ceda presiunilor” şi nu va vota pentru candidatul propus de PLDM. ”PL optează pentru instituirea unui nou Guvern, însă el trebui să fie unul eficient, care se va preocupa de problemele societăţii”, a opinat Mihai Ghimpu.

După ce premierul Vlad Filat a declarat nul acordul AIE-2, la 5 martie, cu votul deputaţilor PCRM, PD şi neafiliaţi Executivul a fost demis. Ulterior, fostele componente ale AIE au iniţiat negocieri pentru identificarea unui candidat la funcţia de premier.

1 comentariu

Cristian 10-04-2013 - 17:53

Tradatorul de timofti l-a desemnat premier pe antiromanul si tradatorul vladimir filat, sluga rusilor, cum era de asteptat.
Asa cum scriam pe aici acum vreo 3-4 saptamani s-a adeverit, timofti si vladimir filat sunt slugile rusilor, antieuropeni pana-n maduva oaselor.

Sa ne amintim ca vladimir filat i-a dat cu flit lui Victor Ponta si a refuzat intalnirea dintre cei doi desi fusese programata din timp, pe 24 ianuarie la Iasi. O saptamana mai tarziu timofti ii da cu flit lui Basescu si refuza tete-a-tet-ul…in limbaj diplomatic sa anulezi fara motive doua intalniri la cel mai inalt nivel este foarte grav…
timofti cerea la ONU acum cateva luni ca rusia sa-si retraga trupele din transnistria, acum cateva zile ambasadorul Moldovei in rusia cerea acelasi lucru si asta dupa ce in toamna anului trecut ambasadorul Moldovei fusese retras din post exact pe acelasi motiv, a declarat ca rusia ssi retraga trupele din transnistria.
Concluzia, oare cat de prost si de cretinoid trebuie sa fi sa ceri in inima Moscovei ca rusia sa-si retraga trupele din transnistia, stiind ca ambasadorul anterior fusese trimis acasa pt astfel de declaratii, daca nu cumva declaratia este facuta la comanda kgb-ului…

Si acum intelegem mai bine dece presedintele Moldovei, sluga rusilor, cerea cu insistenta retragerea trupelor din transnistria, declara ca el vorbeste doar limba romana, defapt erau comentarii date la indicatia kgb-ului

vladimir filat si timosti sunt slugile rusilor!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult