Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Wang Fuman, băiețelul cu părul de gheață | Ce își doresc românii în 2018 | Fenomene astronomice în anul 2018 | Horoscopul anului 2018 | Preotul Necula: Nu sunt dezamăgit de politicieni

Jocurile Olimpice. Poartă drapelul R Moldova şi vrea UNIREA cu România

Scris de :     2012-07-26 17:06

Cel mai tânăr reprezentant al lotului RM la Jocurile Olimpice de la Londra, cel care va purta drapelul Republicii Moldova la festivitatea de inaugurare, vrea UNIREA cu România.

Dan Olaru - Jocurile Olimpice - Poarta drapelul R Moldova si vrea UNIREA cu Romania

Dan Olaru - Jocurile Olimpice - Poarta drapelul R Moldova si vrea UNIREA cu Romania

Dan Olaru, de 15 ani, a declarat că este român, că Basarabia e pământ românesc, că în Basarabia se vorbeşte limba română şi punctum! Dan Olaru va debuta vineri la tir cu arcul, la ora 11.00, în turul preliminar, proba individuală şi proba pe echipe masculin.

Dan Olaru a participat la mai multe mitinguri unioniste, cel mai important fiind cel din 13 mai, cand a aproximativ 10.000 de oameni au comemorat implinirea a 200 de ani de la anexarea Basarabiei. “Suntem un singur popor si sper ca totusi va fi UNIREA si vom deveni ca si inainte o tara mare”, spune Dan, care e mândru de faptul că mama sa, profesor de istorie, i-a spus mereu că “suntem români si nu moldoveni si ca vorbim limba română”.

“Sper ca voi putea concura pentru o Românie Mare, e un vis de-al meu si tare imi doresc acest lucru”, mai spune Dan Olaru, cel care, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Londra, va purta drapelul Republicii Moldova.

Citeşte interviul cu Dan Olaru, la Jurnal.md.
Alte stiri din: Basarabia Afisari - 1,174
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Alertă METEO. Cod portocaliu de vreme rea Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante