Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Acord Ucraina-UE. Ce ȋi indeamnǎ Ban Ki-moon pe ucrainieni

Scris de : B.L.     2013-12-03 08:42

Secretarul general al ONU Ban Ki-moon i-a îndemnat pe ucraineni să dea dovadă de reţinere şi le-a cerut autorităţilor de la Kiev să respecte dreptul manifestanţilor la libertatea de exprimare.

Acord Ucraina-UE. Ce ȋi indeamnǎ Ban Ki-moon pe ucrainieni (foto:fedre.org)

“Secretarul general (al ONU) urmăreşte îndeaproape evoluţia evenimentelor din Ucraina“, a declarat purtătorul său de cuvânt, Martin Nesirky. “El îndeamnă toate părţile să dea dovadă de reţinere, să evite noi acte de violenţă şi să respecte drepturile la libertatea de exprimare şi de reuniune paşnică” a adăugat acesta, potrivit mediafax.

De asemenea, Ban Ki-moon îi “încurajează pe toţi cei implicaţi (în conflict) să iniţieze un dialog (..), pentru a parveni la un acord cu privire la calea pe care o va urma statul”, a subliniat Nesirky. Autorităţile ucrainene au renunţat, săptămâna trecută, la negocierile Ucrainei în vederea semnării acordului de asociere cu UE. Această decizie a dus la organizarea unor manifestaţii proeuropene în mai multe oraşe din Ucraina.
Alte stiri din: Externe Afisari - 111
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante