Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business? | Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO)

Alegeri prezidențiale Georgia: Rezultate parțiale oficiale

Scris de : B.L.     2013-10-28 11:06

Primele rezultate oficiale aratǎ cǎ Ghiorghi Margvelașvili, protejat al primului ministru Bidzina Ivanișvili, a câștigat alegerile prezidențiale din Georgia cu 63,8% din voturi.

Alegeri prezidențiale Georgia: Rezultate parțiale oficiale (foto:smashpipe.com)

Principalul adversar al lui Margvelașvili, David Bakradze, candidat al președintelui care își încheie mandatul Mihail Saakașvili, se plasează cu mult în urmă, cu 21,3% din voturi, notează AFP. Presa georgianǎ a notat cǎ Bakradze și-a recunoscut înfrângerea și l-a felicitat pentru victorie pe Margvelașvili.

”Îl felicit pe Ghiorghi Margvelașvili pentru victoria sa și pentru încrederea pe care i-a acordat-o poporul georgian”, a declarat Bakradze într-o conferință de presă, potrivit Agerpres, subliniind că are încredere în sondajele care indică peste 65 % din voturi pentru Margvelașvili.
Alte stiri din: Externe Afisari - 76
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante