Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact    Autentificare
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro

Avionul dispărut s-a prăbuşit în Oceanul Indian. Nu există supravieţuitori

Scris de : C.S.     2014-03-24 18:38     19 comentarii

Avionul Boieng 777 Malaysia Airlines, dispărut de mai bine de două săptămâni, s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi nu există supravieţuitori, anunţă autorităţile malaeziene. Conform datelor obţinute prin satelit şi de către echipele de căutare, aeronava s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian, la vest de oraşul australian Perth.

Avionul dispărut s a prăbuşit în Oceanul Indian. Nu există supravieţuitori externe

Avionul MH370 dispărut s-ar fi prăbușit în Oceanul Indian.

Zborul MH370 a dispărut de pe ecranele radarelor civile în noaptea de 8 martie, decolând din Kuala Lumpur, cu 239 de pasageri la bord, având ca destinaţie oraşul Beijing din China.

Regretăm că am ajuns la concluzia clară că Zborul MH370 s-a prăbuşit şi că nu există surpavieţuitori. Trebuie să acceptăm ceea ce indică toate dovezile – că avionul s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian”, a declarat premierul Malaysiei, Najib Razak.

Premierul malaezian a spus că anunţul este făcut după ce o companie britanică a efectuat o analiză detaliată a ultimelor date primite cu ajutorul sateliţilor din reţeaua Inmarsat. Potrivit acestuia, avioane de cercetare chineze şi franceze au observat, luni, câteva bucăţi de metal, care ar putea proveni de la epava avionului dispărut.

Au existat indicii furnizate de radarele militare, relevau că un aparat de zbor neidentificat a efectuat o întoarcere de 360 de grade şi a coborât la o altitudine îngrijorătoare deasupra Oceanului Indian.

Reprezentanţii companiei Malaysia Airlines au informat rudele victimelor asupra acestei tragedii.
Alte stiri din: Externe Afisari - 270
Articole similare

Comentarii

Ziuaveche.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii"

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele
 1. Toata lumea cere dovezi palpabile, multi considera declaratia un cover up.
  Cert este ca pasagerii nu mai sunt in viata, indiferent ce anume s-a intamplat.

  • Ne-am „snobit„ de tot! Auzim „un cover up”! Se pare că începem să ne „englezim” și să ne uităm propria limbă.

  • Au aruncat si ei cateva bucati ca sa acopere totul pentru ca exista posibilitatea ca avionul sa fi fost preluat de teroristi si doborat de indonezieni sau americani ca sa nu se repete 11 septembrie. Peste doua luni o sa gaseasca si o aripa si peste 6 luni cand se uita totul apare si cutia neagra.

  • Telefoanele celulare ale pasagerilor puteau receptiona apeluri, zile bune dupa disparitia avionului. Asa ceva nu ar fi fost posibil, daca avionul s-ar fi prabusit in sudul Oceanului Indian.

   • Ca sa afirmi ca telefoanele respectve puteau receptiona apeluri trebuia sa te afli langa ele. Nu-i asa prosTache?
    Ia spune cretinache, a raspuns cineva la apelurile respectve? :)

    Sa-ti explic, neuron beat.
    Sa presupunem ca tu esti un terorist idiot (ceea ce nu-i departe de adevar).
    Si iti inchizi telefonul inainte de un atac terorist. Sau dupa…
    Sau te mori de beat in baie si telefonul cade in apa.
    Compania de telefonie mobila poate (ba chiar are obligatia), la cererea autoritatilor statului, sa “preia” apelurile catre telefonul tau.
    Chiar daca telefonul respectiv e “mort”.

    Ai inteles mai puta de maimuta?!?

    • Sau mori de beat…
     (ceea ce nu-i departe de adevar)!!!

    • Nu te ambala, domnule Pathfinder. Tăchiță nu are cum înțelege ceva, nu are „instrumentul” pentru asta. El e doar un papagal care reproduce copy-paste lungi articole de pe Vocea Rusiei sau din diverse publicații filo-ruse, respectiv legionare și antisemite (în funcție de tema articolului comentat – sau nici măcar, căci de multe ori postările lui sunt total paralele cu subiectul!) Singura întrebare încă fără răspuns e dacă o face din tâmpenie (și „încremenire în proiect” – adică încăpățânare în tâmpenie!) sau fiiindcă e plătit pentru a o face (ipoteză care e susținută de îndoiala că și-ar putea găsi singur toate aceste articole pe care le postează copy-paste, mai probabilă fiind ipoteza că ele îi sunt trimise „gata de postat” de la „centru”.)

 2. ACESTA ESTE FRUCTUL MINUNE CARE LUPTA IMPOTRIVA CANCERULUI! ESTE DE 10.000 ORI MAI PUTERNIC DECAT CHIMIOTERAPIA

  Un fruct de care nu multa lume a auzit pana acum are proprietatea uimitoare de a trata cancerul.

  Este vorba despre GRAVIOLA, Annona muricata, un fruct ale carui substante sunt de pana la 10.000 de ori mai puternice decat chimioterapia, fiind un adevarat dusman al neoplasmului.

  Acest fruct-minune are un gust placut, nu are efecte secundare si poate fi folosit si la tratarea infectiilor, virozei si depresiei.

  Studiile au demonstrat ca fructele de graviola pot distruge celulele tumorale in cancerul de colon, prostata, mamar, de pancreas si pulmonar, fara a ataca insa celulele sanatoase.

  De asemenea, oamenii de stiinda au descoperit de extractul de graviola, numit GFE, suprima activarea genei ce cauzeaza cancerul mamar, o cura de cinci saptamani cu extractul acestei plante reducand semnificativ activitatea proteinelor in acest timp de cancer.

  Graviola este cunoscuta sub numele de guanabana in Spania si Soursop in limba engleza. Planta creste in Peru, Columbia, Brazilia si zone de Africa Sub-Sahariana, precum si in Sud Estul Asiei.

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele

Comments are closed


Avertisment ANM: Ploi și vijelii ȋn WEEKEND. Vezi unde! Citeste