Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Bon Jovi, consilierul lui Barack Obama – VIDEO

Scris de :     2010-12-15 14:35

Barack Obama l-a numit marţi pe rockerul Jon Bon Jovi în “consiliul pentru soluţii comunitare” destinat să mobilizeze societatea civilă în favoarea obiectivelor preşedinţiei americane, informează Agerpres.

Jon Bon Jovi va fi unul din cei 25 de membri ai acestui consiliu creat prin decret şi care are drept misiune “mobilizarea de persoane influente din sectoarele privat, de voluntariat şi al acţiunilor filantropice pentru a contribui la progresul obiectivelor politice cheie”.

Bon Jovi, 48 de ani, este cântăreţ al grupului cu acelaşi nume care a vândut peste 100 de milioane de albume după 1983. El se implică de asemenea în acţiuni umanitare, fundaţia sa concentrându-se în special pe construirea de locuinţe pentru persoanele fără adăpost.
Alte stiri din: Externe Afisari - 7
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante